Vis studentum.no som: Mobil

Musikk - Master

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Levanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Master i musikk

Ønsker du å spesialisere deg i musikk- og ensembleledelse og samtidig ta en mastergrad? 

Master i musikk er et mastergradsstudium på 120 studiepoeng. Studieprogrammet fokuserer blant annet på læringsprosesser i ulike typer ensembler, basert på studentenes egne erfaringer og bruk av musikk i ulike praksisfelt. Studentene skal utvikle en forståelse av medvirkning gjennom styrte gruppeprosesser, både teoretisk og praktisk. De skal også skape en arena for utveksling av idéer. 

Studiet kombinerer samspill, ledelse og didaktikk, og gjennomføres i masterclass, som gruppepresentasjoner og gjennom forelesninger. 

Opptakskrav/Søknad

Grunnlaget for opptak er:

  • grunnskolelærerutdanning
  • bachelorgrad
  • cand.mag.-grad
  • annen grad eller yrkesutdanning av minimum 3 års omfang
  • utdanning som i henhold til § 3-4 i lov om universiteter og høyskoler er godkjent som jevngod med ovennevnte grader eller utdanningsløp.

Søkere til spesialisering i Musikk- og ensembleledelse vil måtte bestå en opptaksprøve av musikkfaglig karakter (prøvespill/ prøvesang)

Studiefakta, Tittel m.m

Master i musikk. 

120 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!