Master

Master of Science i global ledelse

Nord universitet, i Bodø
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Master of Science i global ledelse

Dagens samfunn er preget av raske endringer, både markedsmessig, politisk, teknologisk og miljømessig. De globale utfordringene krever ny innsikt også nasjonalt, regionalt og lokalt. Hvilke konsekvenser får dette for private og offentlige virksomheter? Hvordan skal næringsliv og det offentlige tilpasse seg - både for å møte utfordringene - og de mange mulighetene utviklingen fører med seg? Og ikke minst; Hvilke krav stiller dette til strategi og ledelse?

På dette masterstudiet er det nettopp strategi, ledelse og endringer som utgjør grunnpilarene – og utdanningen er høyaktuell både for deg som jobber i næringslivet og offentlig sektor.

MBA i strategi og ledelse er en lederutdanning med et strategisk endringsperspektiv. På dette praktisk rettede studiet lærer du hvordan du kan spille en aktiv rolle i den fremtidsrettete utviklingen av en virksomhet. Studiet er samlingsbasert, og tilpasset personer i full jobb. Det er lagt opp til 2 samlinger per emne, og hver samling er på 2 dager.

Før du søker er det nødvendig å ha satt seg inn i hvilke spesialiseringsvalg du ønsker slik at du er sikker på at dette blir korrekt. Dette gjør du best ved å enten lese på den korte beskrivelsen for hver spesialisering som du finner i nedtrekksmenyen beskrivelse av studiet eller ved mer detaljert beskrivelse av spesialiseringsemnene til hver spesialisering ved å gå til oppbyggning/emner her MBA i strategi og ledelse (nord.no) Det er ikke mulig å endre retning etter opptak er gjort.

 

Ingen kostnader utover semesteravgift (kr. 725,-) og pensumlitteratur.

Denne karriereutviklende utdanningen er relevant både for norsk og internasjonalt arbeidsliv. Den «typiske» MBA-studenten er leder i offentlig eller privat sektor, eller har et ønske om å bli det. Med en MBA i strategi og ledelse er man kvalifisert til et bredt spekter av lederjobber innen ulike sektorer i næringsliv og forvaltning. Med denne utdanningen vil man også være kvalifisert til å jobbe med organisasjonsutvikling, eller eksempelvis som prosjektleder, konsulent eller personalleder. Flere av de som tidligere har blitt uteksaminert fra MBA-studiet har i etterkant også gått inn i direktørstillinger.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Bodø
Nord universitet
Bodø
Bodø

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights