Vis studentum.no som: Mobil

Master i spesialsykepleie

Nord universitet
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bodø
Ja

Om utdanningen

Nord universitet har siden høsten 2014 tilbudt masterstudier i spesialsykepleie. Master i spesialsykepleie med spesialisering i Anestesisykepleie (A), Intensivsykepleie (I), Operasjonssykepleie (O) og Kreftsykepleie (K). Etter tre semester (90 studiepoeng) har AIO utdanningene oppnådd spesialsykepleie-kompetanse innenfor gitte fagfelt. Kreftsykepleie har oppnådd spesialsykepleie-kompetanse (60 studiepoeng) etter to semester. Studenter innen kreftsykepleie som skal fullføre masterstudiet må gjennomføre 30 studiepoeng i 3. semester (samlingsbasert).   Masteroppgaven på 30 studiepoeng kan deretter skrives på fulltid i løpet av et semester, eller deltid på to semester.

Studieprogrammet er både yrkesrettet og akademisk rettet med fokus på spesialistkompetanse og fagutvikling innen valgt spesialisering. Utdanningen bygger på rammeplaner fastsatt av Kunnskapsdepartementet 1.12. 2005, som er et nasjonalt styringsmiddel. Masterprogrammet er utviklet i henhold til Forskrift om krav til mastergrad fastsatt av Kunnskapsdepartementet 1.12.2005 der det stilles krav til selvstendig arbeid av et omfang på minimum 30 studiepoeng . Fellesemnene har fokus på fagutvikling og forskning og legger grunnlag for en kunnskapsbasert læringsprosess med åpenhet for kritisk refleksjon gjennom hele studieforløpet.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!