Vis studentum.no som: Mobil

Master i regnskap og revisjon

Nord universitet
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bodø
Ja

Om utdanningen

MRR gir kandidatene sterke analytiske egenskaper og en god forståelse for praktiske og teoretiske problemstillinger, samt profesjonens rammebetingelser.For de som allerede har en mastergrad, vil det være mulig å ta studiet på kortere tid (normalt 1 år).

Studieprogrammet har en bred sammensetning av fag innen regnskap og revisjon. Studiet gir kandidatene sterke analytiske egenskaper og en god forståelse for praktiske vurderinger og profesjonens rammebetingelser.

Programmet legger til rette for at studenten kan påvirke eget studieløp gjennom valgemner i 2. og 3. semester innenfor regnskap- og revisjonsfag samt fagområdene finans, økonomistyring, internasjonal markedsføring og innovasjon og entreprenørskap.

Programmet er tilrettelagt for å gi studenten mulighet for utveksling til internasjonale universiteter på 3. semester.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!