Vis studentum.no som: Mobil

Master i logopedi

Nord universitet
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst - Bodø
Ja

Om utdanningen

Logopeder arbeider først og fremst med ulike former for kommunikasjonsvansker knyttet til språk-, stemme- eller taleforstyrrelser, samt med behandling av afasi etter ulike former for hjerneskader. Behovet for logopeder er stort. Studiet i logopedi er organisert som et samlings- og nettbasert studium som forutsetter aktiv medvirkning fra kandidatene i samhandling med andre deltakere og faglærere også mellom samlingene. Studiet henvender seg til barnehagelærere, lærere, spesialpedagoger og andre som ønsker å arbeide innenfor det logopediske fagområdet. 

Logopeder arbeider først og fremst med ulike former for kommunikasjonsvansker knyttet til språk-, stemme- og/eller taleforstyrrelser.

Studiet i logopedi er organisert som et samlings- og nettbasert studium som forutsetter aktiv medvirkning fra kandidatene i samhandling med andre deltakere og faglærere også mellom samlingene. Studiet henvender seg til barnehagelærere, lærere, spesialpedagoger og andre med spesialpedagogisk kompetanse som ønsker å arbeide innenfor det logopediske fagområdet og tilfredsstiller opptakskravene.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!