Vis studentum.no som: Mobil

Lektorutdanning i samfunnsfag

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
Master, 5 år
Oppstart: Høst - Bodø
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Lektorutdanning ved Nord Universitet

Lektorutdanningen vår er en femåring utdanning der du lærer om norsk og internasjonal historie, pedagogikk og formidling av fag. Fakultetet planlegger å tilby fagene engelsk, idrett/kroppsøving eller statsvitenskap som den andre delen av utdanningen din. Hvorvidt engelsk og idrett/kroppsøving vil kunne tilbys avgjøres i løpet av mars/april 2017. Det legges stor vekt på brede kunnskaper og faglig fordypning, samtidig som pedagogikk, didaktikk og integrert undervisningspraksis gir innsikt om læring og trygghet i lærerrollen.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse, med krav om minimum karakteren 3 i norsk og karakteren 4 i matematikk, og minimum 35 skolepoeng for å bli tatt opp. Du dekker også karakterkravet i matematikk hvis du har bestått ett av følgende programfag: S1, S2, R1 eller R2.Tilbud om forkurs

Begrenset politiattest må leveres. 

Studiefakta, Tittel m.m

Lektor i samfunnsfag. 

300 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet

Kontaktinformasjon til Nord Universitet

Nord Universitet

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!