Vis studentum.no som: Mobil

Lektorutdanning i samfunnsfag

Nord universitet
Sammendrag
Integrert Master
Bodø
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Lektorutdanning i samfunnsfag

Logopeder arbeider med ulike former for kommunikasjonsvansker knyttet til språk-, stemme- og/eller taleforstyrrelser. Logopeder jobber i tillegg med dysfagi etter ulike former for hjerneskader. Behovet for logopeder er stort. 

Studiet i logopedi er organisert som et samlingsbasert heltidsstudium som forutsetter aktiv medvirkning fra kandidatene i samhandling med andre deltakere og faglærere, også mellom samlingene. Det vil kunne være tilbud om webinar og nettforelesninger mellom samlingene. Det er obligatorisk deltakelse på samlingene, som forgår ved campus Bodø. 

Studiet henvender seg til barnehagelærere, lærere, spesialpedagoger og andre som ønsker å arbeide innenfor det logopediske fagområdet.

Studiet kvalifiserer for arbeid som logoped innenfor alle nivåer av utdanningssystemet, innen pedagogisk psykologisk tjeneste, statlige kompetansesentre, helseinstitusjoner og andre relevante virksomheter. Det kvalifiserer også for arbeid innenfor universitets- og høgskolesektoren, for forsknings- og utviklingsarbeid og for ulike arbeidsoppgaver innenfor privat og offentlig sektor.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet

Bodø
Bodø

Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!