Vis studentum.no som: Mobil

Ledelse- og personalarbeid - Årsstudium

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Oppstart: Høst - Levanger
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Årsstudium i ledelse og personalarbeid

Arbeidslivet har i senere år gjennomgått en rekke omstillinger. Arbeidsorganisasjoner og arbeidsforholdene endres for å bli mer fleksible og dynamiske. I takt med denne utviklingen endres leder- og arbeidstakerrollen. I studiet tas det opp spørsmål knyttet til dagens arbeidsliv generelt og ledelse og personalarbeid spesielt.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav til studiet er bachelorgrad eller tilsvarende høyere utdanning. Søkere som ikke fyller dette kravet kan bli tatt opp på grunnlag av realkompetansevurdering. Erfaring fra ledelse og personalarbeid vil vektlegges i forhold til opptaket. Det er ønskelig at studentgruppen representerer mangfoldet i arbeidslivet med hensyn til yrker og bransjer.

Studiefakta, Tittel m.m

60 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!