Vis studentum.no som: Mobil

Kompetanse for kvalitet: Programmering for 5.- 10. trinn

Nord universitet
Sammendrag
Kortere studier
Nettstudier
Deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Nettstudier

Kompetanse for kvalitet: Programmering for 5.- 10. trinn

Kurset programmering (KFK 5-10) gir bakgrunn for å undervise programmering, koding og modellering i skolen, enten i valgfaget programmering eller som en del av fagene. Tilbudet er ment å være på et begynnernivå for lærere uten tidligere kjennskap til programmering. Studiets målgruppe er lærere som underviser for 5.-10. trinn.

 

Studiet er en del av videreutdanningsprogrammet “Kompetanse for kvalitet”, gjennom Utdanningsdirektoratet. Interesserte søker via Utdanningsdirektoratets søknadssystem innen 1. mars. For å bli kvalifisert for opptak må man i tillegg søke direkte til Nord universitet innen 15. mai.

Deltakere utenfor ordningen med stipend- og vikarmidler kan også søke opptak direkte til Nord universitet. Tilbud om studieplass gis under forutsetning av ledige plasser. Potensielle deltakere som søker utenfor finansieringsordningen må finne andre kilder til finansiering av studiet. For deltakere utenfor ordningen med stipend- og vikarmidler, er det søknadsfrist 15. juni.

Kurset gir innføring i programmering, koding og modellering for bruk i skolen, og valgfaget programmering på ungdomsstrinnet.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet


Tlf: 75517000


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!