Vis studentum.no som: Mobil

Idrett - Årsstudium (deltid)

Nord universitet
Sammendrag
Deltid
2 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Oppstart: Høst - Meråker
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Ta årsstudium i idrett på deltid

Dette studiet i idrett er tilrettelagt for deg som er idrettsutøver på høyt nivå – først og fremst innen langrenn, skyting og skiskyting. Her har du mulighet til å trene, konkurrere og studere samtidig. Du får erfaring med en rekke ulike idretter, kombinert med teoretisk kunnskap for å kunne forstå, analysere og handle som trener i idrett. Opptak på studiet, forutsetter at studiet, "Ferdighet og prestasjonsutvikling i idrett, deltid" tas samtidig. Studiet "Ferdighet og prestasjonsutvikling i idrett, deltid" krever studieavgift/skolepenger. Se punktet "Kostnader" i studieplanen på utdanningens side for detaljer omkring studieavgiften.

Opptakskrav/Søknad

Opptak skjer på bakgrunn av generell studiekompetanse eller realkompetanse etter gjeldende regler.

Studiefakta, Tittel m.m

60 studiepoeng. 

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!