Vis studentum.no som: Mobil

Grunnskolelærerutdanning master 5-10 (samlingsbasert)

Nord universitet
Sammendrag
Heltid
Master, 5 år
Oppstart: Høst - Nesna
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Grunnskolelærerutdanning master 5-10 (samlingsbasert)

Grunnskolelærerutdanninga for trinn 5-10 er er ei solid faglig og fagdidaktisk eller pedagogisk 5-årig masterutdanning retta mot de som vil bli lærer for barn i de seinere skoleåra i grunnskolen. Utdanninga er praksisnær, profesjonsretta og forskningsbasert, og praksis er dypt bakt inn i studiet. En kan velge å fordype seg i ett av skolefaga, samt pedagogikk og spesialpedagogikk. I masteroppgava får studenten arbeide selvstendig med et større forskningsprosjekt. Studiet kvalifiserer for a¿ utøve omfattende og sammensatte oppgaver i ei lærerprofesjonsrolle som stadig er i endring og i et yrke med stor etterspørsel. For de som starter opp denne utdanningen høsten 2017 tilbys følgende masterfag: Norsk, Matematikk, Naturfag og Samfunnsfag.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse med minst 35 skolepoeng. Det kreves minimum karakteren 3 i norsk og karakteren 4 i matematikk.

Studiefakta, Tittel m.m

Master i grunnskolelærerutdanning 5.-10. klasse. 

300 studiepoeng. 

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!