Vis studentum.no som: Mobil

Grunnskolelærerutdanning master 1-7 (samlingsbasert)

Nord universitet
Sammendrag
Heltid/deltid
Master, 5 år
Ja
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Levanger, Nesna

Om utdanningen

Grunnskolelærerutdanning master 1-7 (samlingsbasert)

Grunnskolelærerutdanninga ved Nord universitet er spennende og utfordrende, og i løpet av studiet vil du få meningsfulle møter med barn og unge. Dette er en integrert og profesjonsretta utdanning, basert på forskning og erfaringskunnskap. Utdanningen legger særlig vekt på begynneropplæring og kontaktlærerrollen. Masterutdanningen kjennetegnes av helhet og sammenheng mellom fag, fagdidaktikk, pedagogikk, praksisstudier og kritisk refleksjon.

I utdanninga møter du praktiske og studentaktive arbeidsformer, der også kroppsøving inngår som et valgfag. For de som starter opp denne utdanningen høsten 2018 tilbys følgende masterfag: norsk, matematikk og musikk.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse med minst 35 skolepoeng. Det kreves minimum karakteren 3 i norsk og karakteren 4 i matematikk.

Studiefakta, Tittel m.m

Master i grunnskolelærerutdanning 1.-7. klasse. 

300 studiepoeng. 

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Beskrivelse og bosted

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!