Vis studentum.no som: Mobil

Grunnskolelærerutdanning master 1-7

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
Master, 5 år
Ja
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Bodø, Levanger

Om utdanningen

Grunnskolelærerutdanning master 1-7

Grunnskolelærerutdanninga er spennende, utfordrende og praksisnær, og du vil få meningsfylte møter med barn og unge i ulike situasjoner. Som lærer vil du være en betydningsfull voksen for elever og foresatte. Den 5-årige masterutdanninga er allsidig og gir deg et meget godt grunnlag for arbeid med opplæring i skolen. Utdanninga er også aktuell for stillinger utenfor skoleverket der arbeid med mennesker står sentralt.

I Grunnskolelærerutdanning for 1.-7. trinn er norsk og matematikk obligatoriske fag. I studiet velger du ett fordypningsfag (masterfag) i tillegg til andre mulige valgemner. For de som starter opp denne utdanninga høsten 2017 tilbys følgende masterfag: Studiested Bodø: norsk, matematikk, KRLE og spesialpedagogikk. Studiested Levanger: norsk, matematikk, musikk og spesialpedagogikk.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse med minst 35 skolepoeng. Det kreves minimum karakteren 3 i norsk og karakteren 4 i matematikk.

Studiefakta, Tittel m.m

Master i grunnskolelærerutdanning 1.-7. klasse. 

300 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet

Kontaktinformasjon til Nord Universitet

Nord Universitet


Tlf: 75517000
www.nord.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!