Vis studentum.no som: Mobil

Fuglekjennskap, samlingsbasert

Nord universitet
Sammendrag
Kortere studier
Levanger
Deltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Fuglekjennskap, samlingsbasert

Fuglekjennskap - samlingsbasert er et nettbasert- og samlingsbasert studium med hovedvekt på bestemmelse av fugl ved hjelp av utseende og lyd. Dessuten er det noe teori. Studieområdet vil være i Trøndelag, Østlandet, Sverige og Spania. Mange av Trondheimsfjordens våtmarksområder med Ramsar-status besøkes, sammen med ulike naturtyper over og under skoggrensa. Eksamen er nettbasert (og kan tas uten å delta på samlingene).

Påmelding til samlinger og oppmelding til eksamen gjøres her.

Her finner du også mer informasjon om studiet, lærebok og treningsopplegg.

Kompetansen som dokumenteres gjennom Fuglekjennskap vil være nyttig for alle som ønsker oppgaver med taksering av fugler for ulike oppdragsgivere, undervisning med mer.I Norge kan emnene inngå som del av lærerutdanninga eller i en bachelorgrad. Emnene kan godkjennes i oppbygging til en relevant mastergrad.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet

Kontaktinformasjon til Nord universitet

Nord universitet


Tlf: 75517000

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!