Vis studentum.no som: Mobil

Engelsk - Årsstudium

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Oppstart: Høst - Bodø
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Årsstudium i engelsk

Gode språkferdigheter er avgjørende for suksess innen høyere utdanning, og utdanningen vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet. Vi møter engelsk gjennom jobb, skole og media, og det forventes at vi behersker dette verdensspråket. I ett av studiets emner inngår det en obligatorisk studietur på to uker til Det norske studiesenteret i York. Dette er en populær og spennende mulighet til å oppleve England. Modulene i Engelsk årsstudium kan tas enkeltvis eller samlet, og studiet er samlingsbasert med ukesamlinger.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller realkompetanse. Språklig fordypning fra videregående skole med karakteren 4 eller bedre anbefales som forkunnskap.

Studiefakta, Tittel m.m

60 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet

Kontaktinformasjon til Nord Universitet

Nord Universitet

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!