Vis studentum.no som: Mobil

Biologi - Bachelor

Nord Universitet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Bodø
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelor i biologi

Vår framtid og livskvalitet avhenger av at vi forvalter naturen og naturressursene riktig, og derfor er biologisk kunnskap viktig for samfunnet. Når du studerer biologi lærer du om levende organismer; fra de enkleste molekyl som utgjør cellenes byggesteiner, til de store økosystemene som driver samspillet i naturen.

Biologistudiet kan blant annet gi deg forklaringen på hvordan variasjoner i globalt klima vil forandre naturen i årene som kommer, hvorfor dinosaurene aldri egentlig døde ut og hvorfor noen individer er mer seksuelt attraktive enn andre. Du får kunnskap om fysiologi, arvestoff, vitenskapelig metode, mangfoldet i naturen, kjemiske sammenhenger, samt økologiske og evolusjonære prosesser.

Opptakskrav/Søknad

Realfagskompetanse (REALFA), dvs. generell studiekompetanse med Matematikk R1 eller Matematikk S1 og S2 og i tillegg ett av følgende fag:

  • Matematikk (R1 og R2)
  • Fysikk (1 og 2)
  • Kjemi (1 og 2)
  • Biologi (1 og 2)
  • Informasjonsteknologi (1 og 2)
  • Geofag (1 og 2)
  • Teknologi og forskningslære (1 og 2)

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad i biologi. 

180 studiepoeng. 

Nord Universitet

Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord Universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord Universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord Universitet

Kontaktinformasjon til Nord Universitet

Nord Universitet

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!