Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i Human Resource Management (HRM)

Nord universitet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja
Høst
Bodø, Levanger, Mo i Rana

Om utdanningen

God ledelse og personalpolitikk er avgjørende for å lykkes som virksomhet. Bacheloren i HRM er et utdanningstilbud innenfor moderne personalledelse som gir både nye studenter og studenter med fartstid fra næringslivet og offentlig virksomhet, bedre forutsetninger for å ivareta ledelse- og personalfunksjonen.

Bachelorgraden består av ulike kurskomponenter som er sentrale for å gi studenten forutsetninger for å lede andre mennesker i arbeid. Blant annet vil studiet gi studenten kunnskap og ferdigheter innen moderne ledelsesteori, organisasjonspsykologi, arbeidsrett, markedsføring, bedriftsøkonomi og konkurranseevne, prosjektledelse, arbeidsmiljø/HMS og arbeidsmarked.

Studiet er lyst ut på Samordna Opptak, og det er mulig å søke opptak på tre ulike studiesteder: Bodø, Levanger og Mo i Rana. I Bodø og på Levanger vil undervisningformen være samlingsbasert for enkelte semestre/emner, men det vil også være en betydelig andel langsgående (ukentlig) undervisning på campus.

På Mo i Rana er studiet samlingsbasert.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!