Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i havbruksdrift og ledelse

Nord universitet
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Oppstart: Høst - Bodø
Ja

Om utdanningen

Vil du og jobbe innenfor den internasjonale og spennende sjømatnæringen og bidra til bærekraftig produksjon av sjømat? Bachelor i havbruksdrift og ledelse gir deg kompetansen du trenger for å ta steget inn i denne næringen som er i rask utvikling. En kombinasjon av biologiske og økonomiske havbruksfag samt praksis, gir deg en solid kunnskapsbase for en karriere innenfor sjømatsektoren.

Dette studiet gir deg en tverrfaglige kompetanse innen havbruksbiologi, økonomi og ledelse som er svært relevant for en jobb i havbruksnæringen. Du vil lære om biologisk og bærekraftig sjømatproduksjon, oppdrettsteknologi, ulike miljøeffekter, fiskehelse, fiskevelferd, havbruksøkonomi, kvalitetsledelse og HMS i havbruk. Dette kombinert praksisopphold i bedrift og bacheloroppgave gir deg en unik kompetanse som er meget relevant i havbruksnæringen. Deler av undervisningen kan bli gitt på engelsk.

Nord universitet

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

Nord universitet har studier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsstudium til bachelor-, master- og ph.d-utdanninger.

Du kan være fulltidsstudent ved et av universitetets studiesteder, og du kan også ta noen utdanninger deltid, samlingsbasert og over nett. Studiene ved Nord universitet er fleksible og med aktiv bruk av teknologi.  

Vis alle utdanninger fra Nord universitet
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!