Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/deltid
ca 20 timer
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Åpent for opptak hele året - Nettstudier

Styrearbeid

Styrearbeid | Lederskolen ved NooA

NooAs kurs i styrearbeid er utviklet i samarbeid med Styre og Ledelse AS.

Dette kurset gir deg tilgang til alle de fire kursene i styrearbeid som er beskrevet nedenfor. I tillegg inneholder kurset en caseoppgave som du kan presentere og få tilbakemelding på i en Skypesamtale med læreren din.

nettkurs i styrearbeid - lederskolen ved nooa

 Grunnleggende styrearbeid

Med dette korte og konsise kurset, får du grunnleggende kompetanse og forståelse av styrearbeid. Her får du vite hva som er styrets oppgaver, roller og myndighet i selskapet, og innføring i den økonomiske risikoen, lover og regler. Kurset passer for deg som er eller skal bli styreleder, styremedlem, varamedlem eller observatør og som rapporterer til styret eller er interessert i styrearbeid.

Kurset har til sammen 23 leksjoner. Hver leksjon avsluttes med en flervalgsoppgave

 Eiere og aksjonærer

Dette er kurset for deg som er eier i et aksjeselskap, ønsker å etablere et selskap eller er generelt interessert i styrearbeid. Kurset består av tre deler: Generalforsamling: styrets rolle, forpliktelser og ansvar, Generalforsamling: innkalling, saker og gjennomføring av møtet og Generalforsamling: formalia og protokoll.

Kurset har til sammen 26 leksjoner. Hver leksjon avsluttes med en flervalgsoppgave.

 Styremøte, agenda og protokoll

Kurset passer for deg som sitter i styre, rapporterer til styret, er styresekretær, er generelt interessert i styrearbeid. Det består av to deler: Gjennomføring og agenda og Protokoll og formalia.

Kurset har til sammen 15 leksjoner. Hver leksjon avsluttes med en flervalgsoppgave.

 Daglig leder og styret

Kurset passer for deg som er eller skal bli daglig leder. Det er også nyttig for deg som er styreleder, styremedlem eller er generelt interessert i styrearbeid. Det består av tre deler: Rolle og ansvar, Oppgaver og rapportering og Ansettelse, krav og lojalitet.

Kurset har tilsammen 20 leksjoner. Hver leksjon avsluttes med en flervalgsoppgave.

For kontakt eller mer informasjon om Styrearbeid, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Kurset i styrearbeid passer for deg som er eller skal bli styreleder, styremedlem, daglig leder eller eier. Kurset krever ingen forkunnskaper.

Studiefakta, Tittel m.m

Når du har gjennomført alle kursmodulene og bestått den avsluttende caseoppgaven om styrearbeid får du en elektronisk utmerkelse. Den fungerer som et kursbevis som du for eksempel kan dele på LinkedIn om du ønsker det.

Kostnader

kr 6.420

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Styrearbeid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NooA – Nordic open online Academy

NooA – finn ditt nettkurs og start i dag

NooA (Nordic open online Academy) er nettskolen som følger din timeplan. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere og individuell oppfølging. På Campus NooA legges det til rette for forum der du kan drøfte spørsmål med andre, og skolen er fleksibel for deg som liker best å studere i ditt eget tempo. 

ta opp fag fra vgs: byggdrifter, forfatter, helse, biologi, salgsfag og mye mer

Ulike studietilbud

Veien til studiekompetanse eller fagbrev kan være kortere enn du tror. NooA tilbyr nettkurs innen generell studiekompetanse, påbygging til generell studiekompetanse og spesiell studiekompetanse. I tillegg til dette har skolen et stort utvalg av nettkurs i yrkesfag, som for eksempel helsefagarbeider og salg, service og sikkerhet. Skolen benytter seg av ulike digitale læringsverktøy for å sikre best mulig studieprogresjon. 

Privatisten er en møteplass som gjør det mulig for elevene på NooA videregående skole å få kontakt med hverandre på tvers av fag og studieretninger. Her kan naturfagelevene få kontakt med dem som tar både matematikk, historie og sosialkunnskap. I tillegg får de tilgang til råd og tips rundt forberedelser og påmeldinger til eksamen.

Studentlappen er et tilbud til deg som vil lære studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

Ti fordeler med nettstudier på NooA

  1. Start i dag
  2. Studer der du er
  3. Lær av de beste digitale lærerne
  4. Lær i sosiale nettverk med andre
  5. Bruk 180 dager per kurs
  6. Studer i ditt eget tempo
  7. Få mye læring for pengene
  8. Jobb og tjen penger mens du studerer
  9. Få studielån på videregående skole
  10. Nå lenger
Vis alle utdanninger fra NooA – Nordic open online Academy
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Styrearbeid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!