Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
1 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt NooA
Nettstudier

Resepsjonist

Resepsjonist

Kan du tenke deg å bli resepsjonist?

Resepsjonist inneholder alle de tre kursene iresepsjonsfagetsom tilsammen dekker læreplanen iRES3-01 for vg3 på NooA videregående skole: Vertskapsrollen, Salg og Drift.

Studiet består av disse tre kursene:

Vertskapsrollen

Kurset omfatter gjestehåndtering i resepsjoner og formidling av serviceleveranser i en virksomhet. Videre dreier det seg om situasjonstilpasset kommunikasjon og adferd. Vertskapsrollen omfatter formidling av produkter og tjenester som inkluderer lokale og regionale attraksjoner, lokalt næringsliv og transporttilbud. Regelverk og rutiner for trygghet under oppholdet hører også med i kurset.

Salg

Kurset omfatter kommunikasjon og samhandling med kunder, gjester og medarbeidere i resepsjonen. Det omfatter salg, mersalg og gjensalg. Videre inkluderer det utforming av salgsbrev, utarbeidelse av kommunikasjonsmateriell, klagebehandling og presentasjon av serviceleveransen. Kurset fokuserer på samarbeid med de eksterne salgskanalene tilknyttet virksomheten. Bruk av digitale reservasjons- og kundeoppfølgingssystemer i virksomheten hører også med i kurset.

Drift

Kurset omfatter daglige gjøremål i en resepsjon. Her inngår driftssystemene i virksomheten, sikkerhetsrutiner, internkontrollrutiner og bruk av digitale verktøy. Kurset omfatter også innhenting av og analyse av nøkkeltallene i virksomheten.

Målgruppe

Studiet passer for deg som ønsker å ta fagbrev som resepsjonist og  har praktisk erfaring med å ta imot gjester ved hoteller og andre arbeidsplasser med behov for resepsjon.

Tilbakemeldinger og kursbevis

Hver studieenhet har en innsendingsoppgave som læreren kommenterer og vurderer. Når alle innsendingene er bestått, vil du få tilgang til et elektronisk kursbevis. Kursbeviset har sitt eget symbol som vist i bildet og din egen nettadresse. Om du vil, kan du for eksempel dele det med andre på Facebook og LinkedIn.

For kontakt eller mer informasjon om Resepsjonist, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav er fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring. Minoritetsspråklige bør minst ha skriftlige og muntlige ferdigheter på nivå med norsk B1.

Studiefakta, Tittel m.m

Du må selv melde deg opp til eksamen som privatist via www.privatistweb.no. Privatisteksamen arrangeres normalt to ganger i året ved videregående skoler.

Kostnader

Studiet koster kr 17 900. 

NooA Videregående skole er godkjent for studielån og stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Resepsjonist.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NooA – Nordic open online Academy

NooA – finn ditt nettkurs og start i dag

NooA (Nordic open online Academy) er nettskolen som følger din timeplan. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere og individuell oppfølging. På Campus NooA legges det til rette for forum der du kan drøfte spørsmål med andre, og skolen er fleksibel for deg som liker best å studere i ditt eget tempo. 

Ulike studietilbud

Veien til studiekompetanse eller fagbrev kan være kortere enn du tror. NooA tilbyr nettkurs innen generell studiekompetanse, påbygging til generell studiekompetanse og spesiell studiekompetanse. I tillegg til dette har skolen et stort utvalg av nettkurs i yrkesfag, som for eksempel helsefagarbeider og salg, service og sikkerhet. Skolen benytter seg av ulike digitale læringsverktøy for å sikre best mulig studieprogresjon. 

Privatisten er en møteplass som gjør det mulig for elevene på NooA videregående skole å få kontakt med hverandre på tvers av fag og studieretninger. Her kan naturfagelevene få kontakt med dem som tar både matematikk, historie og sosialkunnskap. I tillegg får de tilgang til råd og tips rundt forberedelser og påmeldinger til eksamen.

Studentlappen er et tilbud til deg som vil lære studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

Ti fordeler med nettstudier på NooA

  1. Start i dag
  2. Studer der du er
  3. Lær av de beste digitale lærerne
  4. Lær i sosiale nettverk med andre
  5. Bruk 180 dager per kurs
  6. Studer i ditt eget tempo
  7. Få mye læring for pengene
  8. Jobb og tjen penger mens du studerer
  9. Få studielån på videregående skole
  10. Nå lenger
Vis alle utdanninger fra NooA – Nordic open online Academy

Kontaktinformasjon til NooA – Nordic open online Academy

NooA – Nordic open online Academy

Kirkegata 7
Kragerø 3770

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Resepsjonist:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!