Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
477 studietimer
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt NooA
Nettstudier

Resepsjonist

Resepsjonist

Kan du tenke deg å bli resepsjonist?

Resepsjonist inneholder alle de tre kursene iresepsjonsfagetsom tilsammen dekker læreplanen iRES3-01 for vg3 på NooA videregående skole: Vertskapsrollen, Salg og Drift.

Målgruppe

Studiet passer for deg som ønsker å ta fagbrev som resepsjonist og  har praktisk erfaring med å ta imot gjester ved hoteller og andre arbeidsplasser med behov for resepsjon.

Studiet består av følgende kurs:

Vertskapsrollen

Kurset omfatter gjestehåndtering i resepsjoner og formidling av serviceleveranser i en virksomhet. Videre dreier det seg om situasjonstilpasset kommunikasjon og adferd. Vertskapsrollen omfatter formidling av produkter og tjenester som inkluderer lokale og regionale attraksjoner, lokalt næringsliv og transporttilbud. Regelverk og rutiner for trygghet under oppholdet hører også med i kurset.

Salg

Kurset omfatter kommunikasjon og samhandling med kunder, gjester og medarbeidere i resepsjonen. Det omfatter salg, mersalg og gjensalg. Videre inkluderer det utforming av salgsbrev, utarbeidelse av kommunikasjonsmateriell, klagebehandling og presentasjon av serviceleveransen. Kurset fokuserer på samarbeid med de eksterne salgskanalene tilknyttet virksomheten. Bruk av digitale reservasjons- og kundeoppfølgingssystemer i virksomheten hører også med i kurset.

Drift

Kurset omfatter daglige gjøremål i en resepsjon. Her inngår driftssystemene i virksomheten, sikkerhetsrutiner, internkontrollrutiner og bruk av digitale verktøy. Kurset omfatter også innhenting av og analyse av nøkkeltallene i virksomheten.

Tilbakemeldinger og kursbevis

Hver studieenhet har en innsendingsoppgave som læreren kommenterer og vurderer. Når alle innsendingene er bestått, vil du få tilgang til et elektronisk kursbevis. Kursbeviset har sitt eget symbol som vist i bildet og din egen nettadresse. Om du vil, kan du for eksempel dele det med andre på Facebook og LinkedIn.

For kontakt eller mer informasjon om Resepsjonist, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav er fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring. Minoritetsspråklige bør minst ha skriftlige og muntlige ferdigheter på nivå med norsk B1.

Studiefakta, Tittel m.m

Ulike kurs i resepsjonistfager: vertskapsrollen, salg og drift.

Kostnader

Studiet koster kr 17 900. 

NooA Videregående skole er godkjent for studielån og stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Resepsjonist.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til NooA – Nordic open online Academy

NooA – Nordic open online Academy

Kirkegata 7
Kragerø 3770

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Resepsjonist:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!