Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/deltid
Du får tilgang til kurset i 180 dager.
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: Åpent for opptak hele året - Nettstudier

Helhetlig helse

Helhetlig helse – lær med nettkurs på Helseskolen NooA

Helhetlig helse er et av nettkursene på Helseskolen NooA. Det er mulig å gjennomføre kurset Helhetlig helse som to separate kurs: Helsekurs 1 og Helsekurs 2.

Du får tilgang til kurset i 180 dager fra den dagen du melder deg på. En gjennomsnittsdeltaker vil bruke ca. 16 timer på å fullføre hver av de 7 studieenhetene.

hva lærer du

Helhetlig helse handler om helse, ernæring og livsstil. Kurset gir en innføring i ernæring, matkvalitet og hvordan mat påvirker kroppen vår. Det fokuserer på en sunn livsstil med aktivitet, hvile og stresshåndtering. Kurset i helhetlig helse gir en innføring i enkle øvelser i mindfulness og stimulerer din mentale innstilling for å gjennomføre endringer. Kurset bidrar til å øke din bevissthet om å iverksette gode tiltak for din helse.

Kurset i helhetlig helse hjelper deg å skape en livsstil der balanse mellom kosthold, aktivitet og hvile gir et godt grunnlag for god helse i hverdagen.

kurs i helhetlig helse - helseskolen nooa

Mål med kurset

Målet med kurset i helhetlig helse er å skape balanse i hverdagen med en sunn livsstil. Kunnskapen du vil få igjennom kurset er hvordan du kan etablere et godt næringsinntak som vil gi deg bedre helse, mer energi og overskudd. Kurset gir en innføring i hvordan balansere aktivitet og hvile som vil øke din prestasjon fysisk og mentalt.

Om studieenhetene i Helhetlig helse

Helhetlig helse er delt opp i følgende syv studieenheter:

 1. Innføring i grunnleggende ernæring – karbohydrater, proteiner og fett
 2. Hvordan mat og drikke påvirker kroppen – fordøyelse og blodsukker
 3. Matkvalitet og bevisstgjøring – mindful eating
 4. Terapeutisk mat – urter og medisinsk mat
 5. Fysisk aktivitet – finn din aktivitet, naturopplevelser
 6. Mindfulness og stresshåndtering – hvile, søvn og stress
 7. Mental innstilling – motivasjon og engasjement

Opptakskrav/Søknad

Kurset krever ingen spesielle forkunnskaper.

Kursbevis

Hver studieenhet har en innsendingsoppgave som læreren kommenterer og vurderer. Når alle innsendingene er bestått, vil du få tilgang til et elektronisk kursbevis.

Kostnader

Pris for kurset i helhetlig helse: NOK 3900.

Om du melder deg på, kan du få med en partner eller venn for NOK 1950 ved å sende hans eller hennes navn og e-postadresse til post@nooa.no.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Helhetlig helse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NooA – Nordic open online Academy

NooA – finn ditt nettkurs og start i dag

NooA (Nordic open online Academy) er nettskolen som følger din timeplan. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere og individuell oppfølging. På Campus NooA legges det til rette for forum der du kan drøfte spørsmål med andre, og skolen er fleksibel for deg som liker best å studere i ditt eget tempo. 

ta opp fag fra vgs

Ulike studietilbud

Veien til studiekompetanse eller fagbrev kan være kortere enn du tror. NooA tilbyr nettkurs innen generell studiekompetanse, påbygging til generell studiekompetanse og spesiell studiekompetanse. I tillegg til dette har skolen et stort utvalg av nettkurs i yrkesfag, som for eksempel helsefagarbeider og salg, service og sikkerhet. Skolen benytter seg av ulike digitale læringsverktøy for å sikre best mulig studieprogresjon. 

Privatisten er en møteplass som gjør det mulig for elevene på NooA videregående skole å få kontakt med hverandre på tvers av fag og studieretninger. Her kan naturfagelevene få kontakt med dem som tar både matematikk, historie og sosialkunnskap. I tillegg får de tilgang til råd og tips rundt forberedelser og påmeldinger til eksamen.

Studentlappen er et tilbud til deg som vil lære studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

Ti fordeler med nettstudier på NooA

 1. Start i dag
 2. Studer der du er
 3. Lær av de beste digitale lærerne
 4. Lær i sosiale nettverk med andre
 5. Bruk 180 dager per kurs
 6. Studer i ditt eget tempo
 7. Få mye læring for pengene
 8. Jobb og tjen penger mens du studerer
 9. Få studielån på videregående skole
 10. Nå lenger
Vis alle utdanninger fra NooA – Nordic open online Academy
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Helhetlig helse:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!