Vis studentum.no som: Mobil

Praktisk teologi og ledelse - Årsstudium

NLA Høgskolen
Sammendrag
Heltid/deltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Ja
Høst
Søknadsfrist: 15. april
Bergen, Oslo

Praktisk teologi og ledelse - Årsstudium

Årsstudium i praktisk teologi og ledelse

Dette studiet tar sikte på å danne morgendagens ledere i kirke, menigheter og organisasjoner. Du får innsikter fra ledelsesfag og praktisk teologi. Engasjerte forelesere og kloke mentorer er opptatt av å høre dine refleksjoner. Og du får en god balanse mellom teori og praksis gjennom hele året. Studiet kan tas både i Bergen og Oslo.

Årstudiet i praktisk teologi og ledelse er også første året på en bachelor. Året vil bestå av intensive studieuker ca. hver tredje uke, der det er fokus på samspillet mellom undervisning - praksis – mentorering. Det vil bidra til en leders karakterbygging, der målet er at du skal lære hvordan du kan lede seg selv og andre. Du vil også få innføring i kristen trosopplæring i ulike aldersgrupper. 

Ukene uten undervisning består av selvstudie og praksis. Du kan ha selvvalgt praksisplass eller du kan få en praksisplass i en kirke, menighet eller organisasjon som NLA Høgskolen allerede har et samarbeid med.

Opptakskrav/Søknad

  • Generell studiekompetanse. 
  • Det kreves politiattest før oppstart i praksis.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium, 60 studiepoeng.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
www.nla.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!