Vis studentum.no som: Mobil

Pedagogikk - Årsstudium

NLA Høgskolen
Sammendrag
Heltid
1 år, 60 studiepoeng
Årsstudium
Oppstart: Høst - Bergen
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Pedagogikk - Årsstudium

Årsstudium i pedagogikk

Årsstudiet i pedagogikk ved NLA Høgskolen gir en innføring i pedagogisk forsknings- og utviklingsarbeid, og er praksisorientert og verdiorientert.

Pedagogikk som studium er vitenskapen om oppdragelse og undervisning, og drøfting av hva som er god pedagogisk praksis. Refleksjon over praksis som eksistensiell utfordring er sentral i faget. Pedagogikkstudiet gir blant annet innsikt i forholdet mellom voksne og barn, hva som er verdt å gi videre til neste generasjon, hvordan barn og unge lærer, hva kunnskap er, hvordan forståelse og innsikt kan økes på ulike kunnskapsfelt og hva som gir kunnskap gyldighet. Disse aspektene representerer både personlige, mellommenneskelige og samfunnsmessige utfordringer for studentene, og det er derfor et uttalt mål at studiet skal bidra til sensitivitet for pedagogiske spørsmål, økt innsikt og forståelse.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsstudium, 60 studiepoeng.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
www.nla.no

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!