Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Kunst og håndverk, årsstudium eller videreutdanning

NLA Høgskolen
Sammendrag
Heltid
2 semestre
Årsstudium

Kunst og håndverk, årsstudium eller videreutdanning

Å jobbe aktivt og skapende utfordrer og utvikler deg faglig og personlig. Med et årstudium i kunst og håndverk får du utfolde dine kreative skaperevner og utforske materialer og ulike arbeidsmetoder. Det er mulig å ta studiet som videreutdanning.

De siste årene viser elevundersøkelser at kunst og håndverk er blant skolens mest populære fag. Det har derfor en sentral plass i grunnskolen, men er også relevant for deg som ønsker å jobbe kreativt i andre yrker. Studiet vil passe for deg som ønsker å bruke varierte undervisningsformer og ser verdien i å skape og å arbeide kreativt med hendene.

Årsstudiet er delt opp i to enheter, Kunst og håndverk 1 og Kunst og håndverk 2. Disse kan tas hver for seg som videreutdanning. Da må du søke direkte til NLA Høgskolen.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01
www.nla.no


Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!