Vis studentum.no som: Mobil

Kristendomskunnskap Mellomnivå

NLA Høgskolen
Sammendrag
Heltid
Videre- og etterutdanning
1 år
Ja

Kristendomskunnskap Mellomnivå

KristendomskunnskapKristendomskunnskap på mellomnivå

Studiet i kristendomskunnskap har et overordnet mål som favner om både faglig kompetanse, yrkesmessig kvalifisering og personlig danning. Dette innebærer at studiet skal gi deg som er student innføring i fagets vitenskapelige disipliner, faglige kvalifikasjoner for yrkeslivet, fremme yrkesetisk holdningog stimulere til aktiv deltakelse i kirke-, samfunns- og kulturlivnasjonalt og internasjonalt samt hjelp til livs- og kulturtolkning og  bidra til din danning som oppdragere og kulturformidlere.

Utdanningen på mellomnivået er et påbygningsstudium med basis i grunnnivåemnene og gir deg anledning til fordypning og spesialisering. Du får muligheten til å bygge opp en faglig bredde ved å velge flere emner fra mellomnivået.

  Målgruppe

  Studenter som ønsker et studium av kristendomskunnskap generelt eller et spesielt emne innenfor faget, med tanke på kvalifisering for tjeneste i kirke, skole, hjem og samfunn.

  Yrkesmuligheter

  Studiet har som sitt primære mål å utdanne lærere for grunnskolen og videregående skole i det offentlige og private skoleverket. Studiet kan også bygges opp slik at du blir kvalifisert for undervisningsoppgaver i kirken. Studiet kan, alene eller i kombinasjon med andre studiefag, kvalifisere for andre yrker og oppgaver i kirke og samfunn nasjonalt og internasjonalt.

  Videre studier/jobbmuligheter

  Emner fra kristendomsfaget kan inngå som del av bachelorgrad ved norske høgskoler og universiteter. Bestått bachelorgrad i kristendomskunnskap gir grunnlag for opptak på mastergradsprogrammer innen faget, og bestått mastergrad i kristendomskunnskap gir grunnlag for opptak på doktorgradsprogrammer i kristendomskunnskap og teologi (Ph.D. og dr. theol.).

  Opptakskrav/Søknad

  Generell studiekompetanse og fullførte kristendomsstudier på grunnivå.

  Studiepoeng

  60

  NLA Høgskolen

  NLA

  NLA Høgskolen

  NLA Høgskolen er en privat, kristen høgskole, åpen for alle uansett livssyn. Høgskolen er akkreditert av NOKUT. Høgskolen har ca. 2 000 studenter og 200 ansatte fordelt på de tre regionsentrene Bergen, Kristiansand og Oslo.

  Her finner du et studietilbud som omfatter lærer, pedagogikk, kristendom, interkulturelle studier, religion og kultur, mediefag, økonomi og administrasjon, musikk, ex.phil og idrett.

  De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
  Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

  Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

  NLA Høgskolen

  Amalie Skrams vei 3
  5812 Bergen

  Tlf: 55 54 07 00
  www.nla.no

  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!