Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Sammendrag
1 semester
Universitet og høgskole

Ex.fac.

Innføringsstudiene er obligatorisk i mange bachelorgrader og studiet fra NLA Høgskolen er godkjent som del av graden ved universitet og høgskoler i Norge. Ex.fac. kan tas som en del av noen årsstudium, eller senere i studiene.

Hvilke muligheter har vi til sann erkjennelse? Hva er forutsetningene for et godt liv og et godt samfunn? Innføringsstudiene ved NLA Høgskolen vil gi deg refleksjoner og tanker rundt viktige problemstillinger og du får en innføring i normer for redelig og fruktbar forskning. Dette gir deg et godt grunnlag for dine videre studier, oppgaveskriving og forskning både på bachelor- og mastergradsnivå

Examen facultatum gir en innføring i etiske grunnlagsspørsmål, yrkesetikk og menneskesyn med relevans både for vitenskapelig arbeid og for den menneskelige og samfunnsmessige virkeligheten dette skal tjene. Ex. fac. gir dessuten en innføring i faghistorie og fagforståelse der man møter forskjellige oppfatninger om hva som må kjennetegne vitenskapelig virksomhet.

Opptakskrav/Søknad

Det kreves generell studiekompetanse for å tas opp på innføringsstudiet.

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01
www.nla.no


Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!