Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Bachelor i utøvende rytmisk musikk

NLA Høgskolen

Bachelor i utøvende rytmisk musikk

På NLA Høgskolen i Staffeldtsgate utdanner vi morgendagens musikere. Vi ønsker å utdanne profesjonelle utøvere og skape bevissthet rundt din identitet som menneske og musiker.

I løpet av studietiden får du mulighet til å jobbe med ulike musikkstiler, utvikle din egen sound, samspill, studioarbeid, improvisasjon, låtskriving og bransjekunnskap. NLA står i en tradisjon som Norges eldste rytmiske musikkutdannelse og en rekke av landets fremste musikere har studert ved skolen i årenes løp.

Det vil bli undervist i en rekke basis- og støttefag som skal være med å gi en bred musikkfaglig forståelse og hjelpe deg til å se musikken i en større sammenheng. Målet er å legge til rette for at du skal kunne utvikle deg innenfor alle områder i musikkbransjen. Undervisningen tar sikte på å gjøre deg til en allsidig musiker gjennom teoretisk tyngde, verktøy for arrangering, og innblikk i musikkhistorien. Du vil også få innføring i hvordan musikkbransjen fungerer gjennom undervisning, seminarer og masterclasser med artister og utøvere.

Bachelorgraden gir god kompetanse til å etablere deg som musiker eller produsent. Ønsker du derimot å bygge på med praktisk-pedagogisk utdanning (PPU), kan du få undervisningskompetanse opp til og med videregående.

Opptakskrav/Søknad

Studiet har spesielle opptakskrav med opptaksprøve . Les mer på NLA Høgskolens nettsider

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01
www.nla.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!