Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Bachelor i musikk, menighet og ledelse

NLA Høgskolen

Bachelor i musikk, menighet og ledelse

På NLA Høgskolen i Staffeldtsgate utdanner vi morgendagens musikere. Vi ønsker å utdanne profesjonelle utøvere og skape bevissthet rundt din identitet som menneske og musiker. Vår bachelor i musikk, menighet og ledelse er et tilbud til deg som ønsker å kombinere musikk og emner i teologi- og ledelsesfag. Musikkstudiene på NLA Høgskolen Staffeldtsgate er kjent både som en solid utdanning i menighetsmusikk og som springbrett til en musikkarriere.

I løpet av studietiden får du mulighet til å jobbe med ulike musikkstiler, utvikle din egen sound, samspill, studioarbeid, improvisasjon, låtskriving og bransjekunnskap. NLA står i en tradisjon som Norges eldste rytmiske musikkutdannelse og en rekke av landets fremste musikere har studert ved skolen i årenes løp.

Du vil ha mulighet for mye praksis i studiet og kunne bli med på studieturer til Chicago og LA der man får komme tett på det profesjonelle musikerlivet der. Skolen vektlegger et godt sosialt miljø blant studentene hvor kreativ utfoldelse og nye bekjentskaper kan skape et solid grunnlag for videre karriere.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse . Opptaksprøve .

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

NLA Høgskolen er en offentlig godkjent privat høgskole med et bredt studietilbud i Bergen, Oslo og Kristiansand. NLA har et kristent verdigrunnlag.

På NLA finner du et studietilbud som omfatter Lærerutdanning, Pedagogikk, Teologi, religion og filosofi, Interkulturelle studier, Journalistikk, medier og kommunikasjon, Musikk, Økonomi og administrasjon og Idrett.

De tre studiestedene ved NLA Høgskolen er:

  • NLA Høgskolen Bergen
  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate
  • NLA Mediehøgskolen Gimlekollen
Vis alle utdanninger fra NLA Høgskolen

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01
www.nla.no


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!