Bachelor i innovasjon og ledelse

NLA Høgskolen
Sammendrag
Bachelor
Kristiansand, Oslo
3 år
Heltid

Bachelor i innovasjon og ledelse

Liker du tanken på å starte noe nytt og leve av dine egne ideer? Ønsker du å bli en god leder som finner løsninger på andre menneskers behov? Da er dette studiet noe for deg! Om utdanningen Denne bacheloren gir en bred forståelse for hvilken funksjon innovasjon og ledelse har i samfunnet og organisasjoner. Samfunnet står overfor store etiske utfordringer, og som leder og entreprenør er man nødt til å ta krevende valg. Studiet har oppmerksomhet på personlig utvikling og gir deg evne til endring og nyskapning i næringslivet, og faglig økonomisk kompetanse til å bli en etisk bevisst leder og entreprenør.

Dette studiet er del av Hauge School of Management Bachelor i Innovasjon og ledelse er en av to bachelorgrader på Hauge School of Management (HSM). HSM er avdelingen for økonomiutdanning ved NLA Høgskolen og er inspirert av Hans Nielsen Hauge og hans evne til å se mennesker og skape bedrifter. Etisk bevissthet og bærekraftig tankegang, er noe av det som kjennetegner denne utdanningen.

For oss er det viktig at studentene får smaken på arbeidslivet så tidlig som mulig. Derfor får du en egen mentor med lang ledererfaring i næringsliv og/eller organisasjon. Du vil få personlig tid med mentoren regelmessig i løpet av de 2 siste studieårene. I tillegg har vi praksisfag i reelle bedrifter og organisasjoner, noe som er helt unikt for et bachelorprogram. Mentorordning, praksis og mindre klasser gjør at vi kan tilby tett oppfølging og relevant arbeidserfaring i studieløpet.

Kontaktinformasjon til NLA Høgskolen

NLA Høgskolen

Amalie Skrams vei 3
5812 Bergen

Tlf: 55 54 07 00
Fax 55 54 07 01


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!