Vis studentum.no som: Mobil

Regnskapsmedarbeider

NKI Nettstudier
Sammendrag
Fagskole
Nettstudier
2 semester (deltid)
Deltid
Støttet av lånekassen
42 500 NOK Momsfritt
25. januar 2022
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Regnskapsmedarbeider

Ønsker du en kort, yrkesrettet utdannelse som gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet? Fagskoleutdanningen Regnskapsmedarbeider gir deg en bred teoretisk og praktisk kompetanse innen regnskap og økonomi. Utdanningen er praktisk rettet slik at du kan gå rett ut i jobb etter fullført utdanning.

Studieløpet

Regnskapsmedarbeider utdanningen fokuserer på praktisk bruk av regnskapsteori, med reelle problemstillinger fra arbeidslivet. Du lærer blant annet grunnleggende regnskapsteori, behandling av innkommende og utgående pengestrømmer i regnskapssystemet og lønnskjøring i Vismaprogrammet Tripletex. Emnene er satt sammen slik at de gir deg kompetanse til å utføre regnskapet på en effektiv måte i dagens tempofylte arbeidshverdag.

Dette får du:

  • Sertifisering i Tripletex
  • En grunnleggende innføring i regnskap med bokføring og lover og regler
  • Innføring i lovverket for regnskap og lønnsområdet
  • Fokus på føring av regnskap i regnskapssystem, og lønn i et lønnssystem
  • Praktisk rettet studie med fokus på å kunne fungere fra dag en i en bedrift

Jobbmuligheter

Denne utdanningen gir deg en etterspurt kompetanse som vil kvalifisere deg for et bredt spekter av jobber innen regnskap og økonomi. Du vil etter endt utdanning kunne jobbe med generell regnskapsføring og lønnskjøring i privat og offentlig sektor. Mange får jobb i en økonomi-/regnskapsavdeling eller i et regnskapsbyrå, og får titler som regnskapsmedarbeider, lønnsmedarbeider, administrasjonskoordinator, fagkonsulent - lønn og kontormedarbeider. 

Regnskapsmedarbeider nettstudie

Bor du i for eksempel Tromsø eller Bergen? Fortvil ikke, hos oss kan du ta regnskapsutdanning på nett og studere uansett hvor du bor - alt du trenger er en PC og internett. Vår nettskole gir deg fleksibiliteten du trenger for å lande drømmejobben innen regnskap. Ta regnskapsmedarbeider deltid, slik at du kan studere når du vil, hvor du vil, og ved siden av jobb eller familieliv.

Regnskapsmedarbeider fagskole har oppstart to ganger i året, januar og august. Søk allerede i dag for å sikre deg en plass!

For kontakt eller mer informasjon om Regnskapsmedarbeider, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Denne utdanningen gir deg en etterspurt kompetanse som vil kvalifisere deg for et bredt spekter av jobber innen regnskap og økonomi. Du vil etter endt utdanning kunne jobbe med generell regnskapsføring og enkel lønnskjøring i privat og offentlig sektor. Mange får jobb i en økonomi-/regnskapsavdeling eller i et regnskapsbyrå.

Opptakskrav/Søknad

Fullført og bestått videregående opplæring. Realkompetanse eller relevant yrkespraksis kan kompensere for manglende utdanning.

Søkere med annen utdanning enn norsk eller nordisk videregående opplæring må i tillegg dokumentere kunnskaper og ferdigheter i norsk tilsvarende Norsk Vg1 studieforberedende, Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram eller bestått Norskprøve 3, med resultat B1 på muntlig og skriftlig del.

Eksamen

Fagskoleutdanning.

Eksamen

Studentene går opp til eksamen i følgende emner:

  1. Regnskap
  2. Regnskapssystem
  3. Lønn og personal
  4. Semesteroppgave

Ved bestått eksamen i alle emner, inklusive semesteroppgaven, utstedes vitnemål.

Eksamen er inkludert i prisen. 

Kostnader

Regnskapsmedarbeider er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Regnskapsmedarbeider.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Kanita
Et veldig godt organisert utdanning på veldig kort tid. Engasjerte lærere som VIL få deg til å forstå og lære deg å føre regnskap. Samtidig hjelpe deg gjennom hele utdanningen.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Regnskapsmedarbeider:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 1 omtaler