Vis studentum.no som: Mobil

Regnskapskonsulent

NKI Nettstudier
Sammendrag
Fagskole
Nettstudier
24 måneder (60 studiepoeng)
Deltid
Støttet av lånekassen
79 500 NOK

Regnskapskonsulent

Denne fagskoleutdanningen gir deg bred teoretisk og praktisk kompetanse innen regnskap og økonomi. Emnene er satt sammen slik at de gir deg kompetanse til å kunne jobbe i en økonomi- eller regnskapsavdeling. Du lærer å utføre regnskap på en effektiv måte i dagens tempofylte arbeidshverdag.

Regnskapskonsulent fokuserer på praktisk bruk av regnskapsteori med reelle problemstillinger fra arbeidslivet. Du lærer blant annet regnskapsteori og relevant jus, fullstendig regnskap, inkludert lønnskjøring i regnskapssystemet Tripletex, årsoppgjør og årsregnskap. Regnskapskonsulent utdanningen er praktisk rettet slik at du kan gå rett ut i en operativ stilling etter fullført utdanning. Vi har tett kontakt med næringslivet, og som en del av utdanningens andre semester skal du komme tettere på regnskapsbransjen gjennom emnet, Bransjekunnskap. Les mer om dette under Bransjekunnskap.  

Dette får du:

  • En grunnleggende innføring i regnskap med bokføring, lover og regler
  • Innføring i lovverket for lønnsområdet
  • Fokus på føring av regnskap i regnskapssystem, og lønn i et lønnssystem
  • Praktisk rettet studie med fokus på å kunne fungere fra dag én i en bedrift
  • Gir deg et godt grunnlag for å kunne foreta et fullstendig årsoppgjør, med beregning av utsatt skatt og betalbar skatt
  • Gjennomgår innføring i analyser, kontantstrøm og budsjettering
  • Alle våre studenter vil bli sertifisert i bruk av Tripletex.

Dersom du ønsker å gå et kortere løp, kan du ta Regnskapsmedarbeider(30 studiepoeng).

Vi kobler våre studenter opp mot rekrutteringsbransjen, og arrangerer karrieredager to ganger i året. Der får studentene mulighet til å møte de som bemanner, vise frem sin CV og ha et mini-intervju med forskjellige rekrutterer. 

For kontakt eller mer informasjon om Regnskapskonsulent, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

På grunn av den brede fagsammensetningen, får du et stort nedslagsfelt når det gjelder jobbmuligheter innen regnskap og økonomi. Etter noe praksis, vil du ha kompetanse til å jobbe som mellomleder og kunne veilede medarbeidere innen regnskapsføring, lønnsarbeid generelt og bruk av administrativ programvare spesielt (regnskaps- lønns- og ordre/fakturaprogram).

Mange av våre studenter har etter endt utdanning, fått jobb i en økonomi-/regnskapsavdeling i en bedrift eller i et regnskapsbyrå. Uavhengig av arbeidsmarked er det alltid behov for ansatte med denne bakgrunnen. Mange bedrifter tar kontakt med oss mot slutten av studieåret og rekrutterer ansatte direkte fra oss. Manpower, Adecco. m.fl. er også interesserte i å rekruttere våre studenter.

Opptakskrav/Søknad

Opptakskrav er enten fullført videregående skole, fagbrev eller realkompetanse med tre års jobberfaring.

Eksamen

Fagskoleutdanning.

Dette er et nettbasert studium, beregnet som deltid. Våre nettstudier gir deg en unik fleksibilitet som gjør det lett å kombinere studiene med jobb, reise, familieliv og annet. Tilpass studiene slik at de passer inn i din hverdag!

NOUKT-godkjent

NOKUT-godkjent.

Eksamen

Det vil gjennomføres hjemmeeksamen i hvert emne. 

Ved bestått eksamen i alle emner, semesteroppgaven, innleveringer og praksisrapporten, utstedes vitnemål.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Regnskapskonsulent.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Regnskapskonsulent:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!