Vis studentum.no som: Mobil

Påbygging til studiekompetanse for deg som har fagbrev eller Vg3 yrkesfag

NKI Nettstudier
Sammendrag
Videregående skole / Studiekompetanse
Nettstudier
18 måneder (fleksibel gjennomføring)
Deltid
Støttet av lånekassen
27 000 NOK
Fleksibel oppstart
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Nettstudier

Påbygging til studiekompetanse for deg som har fagbrev eller Vg3 yrkesfag

Denne påbyggspakken gir deg generell studiekompetanse hvis du tidligere har fullført yrkesfaglig utdanning med bestått fagbrev/svennebrev, eller fullført Vg3 yrkesfag.

Ved å fullføre fagene i denne påbyggspakken, blir du kvalifisert for opptak til høyere utdanning ved høyskole og universitet.

Fagene som inngår her er:

  • Norsk Vg3 påbygging
  • Historie Vg3 påbygging
  • Matematikk 2P-Y
  • Naturfag Vg3 påbygging
For kontakt eller mer informasjon om Påbygging til studiekompetanse for deg som har fagbrev eller Vg3 yrkesfag, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Generell studiekompetanse bygger grunnmuren for høyere utdanning, opptak til høyskoler og universitet som igjen gir deg svært mange yrkesmuligheter.

Eksamen

Dette kurset forbereder deg til de teoretiske eksamenene i videregående skole. Privatisteksamen arrangeres normalt to ganger i året. Det er fylkene som arrangerer eksamen. Du må selv melde deg opp til privatisteksamen i det fylket du ønsker å ta eksamen i. Våre studieveiledere hjelper deg mer enn gjerne om du har spørsmål om påmelding til eksamen. Eksamensperiodene er i mai/juni og november/desember.

Frister for oppmelding varierer, men er vanligvis 5. -15. januar for eksamen til sommeren og 5. - 15. september for eksamen til jul. Eksakt dato får du ved å kontakte fylkeskommunen. Pris for forbedringsfag varierer fra fylke til fylke.

Studiefakta, Tittel m.m

Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. Kursene inneholder fagstoff, øvingsoppgaver og interaktive oppgaver. Til læreren sender du innsendingsoppgaver slik at du får faglig veiledning og råd i læringsprosessen mot eksamen.

De fleste kursene har diskusjonsforum for studenter og eksamenswebinarer hvert semester. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Våre studieveiledere hjelper deg med råd om studieteknikk, eksamensoppmelding eller andre spørsmål om studiene.  

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Påbygging til studiekompetanse for deg som har fagbrev eller Vg3 yrkesfag.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Påbygging til studiekompetanse for deg som har fagbrev eller Vg3 yrkesfag:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!