Vis studentum.no som: Mobil

Juridisk kontormedarbeider

NKI Nettstudier
Sammendrag
Heltid/deltid
6 mnd (stedsbasert) eller 12 mnd (nettbasert)
Fagskole
41 500 - 59 800 NOK
20.08.2020
Ja
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier, Oslo, Trondheim
Startdatoer
Oslo Søknadsfrist
20.08.2020  (Norsk)
Løpende opptak
Trondheim
20.08.2020 
Løpende opptak
Nettstudier
27.08.2020 
Løpende opptak

Juridisk kontormedarbeider

Vår fagskoleutdanning, Juridisk kontormedarbeider, gir deg en god forståelse av kontoradministrative oppgaver. Du lærer om utvalgte juridiske emner innen privat og offentlig rett, enklere juridisk korrespondanse, engelsk forretningskorrespondanse og relevante regnskapsoppgaver. 

Du vil også arbeide med juridiske dokumenter og å løse praktiske oppgaver ved hjelp av relevante rettskilder og bruke Lovdata Pro. Etter fullført utdanning vil du kunne bruke juridisk metode og relevante IT-verktøy som gjør deg i stand til å løse juridiske arbeidsoppgaver på en effektiv og selvstendig måte.

Når du har fullført utdanningen, Juridisk kontormedarbeider, har du mulighet til å fortsette videre ved å ta andre semester på utdanningen, Advokatsekretær. Denne utdanningen gir 60 studiepoeng, og går enda mer i dybden på jusfaget. Du vil også få en unik mulighet til å gå ut i praksis, noe som gir verdifull kompetanse på CV-en.

Gjennomføring

 • Stedbasert:  Denne utdanningen har fast oppstart og tilbys i Oslo og Trondheim (heltid) – neste studiestart 20.august 2020
 • Nettstudier:  Denne utdanningen tilbys også på deltid som nettstudier med fast oppstart – neste studiestart 27.august 2020

KARRIEREMULIGHETER

Aktuelle yrker kan være både i det offentlige og i næringslivet. Utdanningen gir kompetanse til å arbeide som juridisk kontormedarbeider ved:

 • advokatfirmaer
 • inkassobyråer
 • eiendomsmeglere,
 • i forsikring, bank
 • i en juridisk avdeling i større foretak eller ved offentlige kontorer
For kontakt eller mer informasjon om Juridisk kontormedarbeider, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Søkere med annen utdanning enn norsk eller nordisk videregående opplæring må i tillegg dokumentere kunnskaper og ferdigheter i norsk tilsvarende Norsk Vg1 studieforberedende, Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram eller bestått Norskprøve 3, med resultat B1 på muntlig og skriftlig del.

Eksamen

Fagskoleutdanning.

Eksamen

Det gjennomføres eksamen i emnene:

 • Jus
 • Regnskap
 • Kontoradministrasjon og Engelsk
 • Prosjekt

Prosjektet vurderes med en samlekarakter av presentasjonen og den skriftlige innleveringen. Det er et krav om at man har bestått alle emnene for å få utstedt vitnemål.

Kostnader

STEDBASERT:

Kr 59.800,- inklusiv registreringsavgift og eksamensavgift. Noen lærebøker kommer i tillegg.

NETTUDANNING:

Kr 41.500,- inklusiv registreringsavgift og eksamensavgift. Noen lærebøker kommer i tillegg.

Utdanningen Juridisk kontormedarbeider er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Juridisk kontormedarbeider.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 


Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 08-16 (man-fre).

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nett- og stedbasert utdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og legger til rette for fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder. Vår visjon er at alle studenter skal nå sine mål. For å få til dette, benytter vi oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring av våre produkter og tjenester. Gjennom våre redaktører, produktansvarlige og pedagoger holder vi oss oppdaterte gjennom internasjonale kunnskapsfora. Vi tilbyr i dag over 200 forskjellige studier og kurs, og har i tillegg til nettstudier, skoler i Oslo, Trondheim og Bergen. Vi hjelper studentene med å nå sine mål, gjennom en fleksibel studiehverdag med tilpasset læring og oppfølging. Med utdanning fra NKI, blir du attraktiv på arbeidsmarkedet.

*Noen av våre partnere har tradisjonelle semesterløp som vi følger og det er begrensninger på opptaket på noen av disse studiene.

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Studiested

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4,4

Basert på 13 omtaler

Kari
(5)
Treider Fagskoler har bra lærere og lett læremåte. Treider Fagskoler kan anbefales pga bra miljø med små klasser og gode lærere.
Linn
(4)
Vi hadde dyktige lærere med bred erfaring i faget, slik at resultater i karakterer ble gode. Klassemiljøet var veldig bra, selv om vi var fra alle årstrinn. Jeg vil anbefale å søke på Treider Fagskoler på grunn god oppfølging av lærere, de er samarbeidsvillig, dyktig i faget, og studiet er gjennomførbart.
Maylen
(5)
Alt var bra ved Treider Fagskoler. Lærerne var flinke og hyggelige, kvaliteten på læreverket var meget bra, samt oppfølging og miljøet. Treider Fagskoler kan anbefales fordi det er et godt studietilbud.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Juridisk kontormedarbeider:

OMTALER
Vurdering
(4,4)
Basert på 13 omtaler