Vis studentum.no som: Mobil

Interiørdesigner

NKI Nettstudier
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
18 måneder (fleksibel gjennomføring)
Deltid
Ikke støttet av lånekassen
32 000 NOK

Interiørdesigner

Interiørdesigner er et spennende og kreativt yrke der ingen arbeidsdager er like. En interiørdesigner former våre fysiske omgivelser og skaper forskjellige miljøer i boliger, på hytter eller på arbeidsplassen. Det kan være en liten skjønnhetssalong, kafe, restaurant, kontor eller butikk.

OM KURSET INTERIØRDESIGNER

Interiørdesigner er et praktisk orientert kurs som handler om interiørdesign i private og offentlige rom. Utdanningen gir deg et teoretisk og praktisk grunnlag for å fylle rollen som interiørdesigner i dagens arbeidsmarked.

Programmet kan være krevende å sette seg inn i, og det vil være en fordel å ha relativt gode dataferdigheter og vilje til å jobbe hardt.

Kurset er laget slik at du som kursdeltager vil få en introduksjon i forskjellige tema, informasjon om relevant faglitteratur og aktuelt videobasert materiell. Du vil arbeide aktivt med oppgaver underveis, og vil bli fulgt av lærer og veileder gjennom hele studiet.

Emner

Interiørdesigner består av følgende fire obligatoriske emner:

  • Emne 1. Styling
  • Emne 2. Digitale teknikker 
  • Emne 3. Privat interiør 
  • Emne 4. Offentlig interiør

Kurset er nå åpent for påmelding – du kan starte allerede i dag! 

For kontakt eller mer informasjon om Interiørdesigner, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Ingen formelle opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning/kurs. 

Dette studiet tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo.

I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Når innsendingsoppgavene er bestått, er kurset gjennomført og bestått, og du kan be om kursbevis.

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Interiørdesigner.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Interiørdesigner:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!