Fagskole

HR-konsulent

NKI Nettstudier, Nettstudier
Varighet
24 måneder (60 studiepoeng)
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Pris
79 500 NOK
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart Se detaljer
Varighet
24 måneder (60 studiepoeng)
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Pris
79 500 NOK
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

HR-konsulent

HR-konsulent

Vi blir i stadig større grad et globalt arbeidsmarked, hvor arbeidskraft flyter over grenser. Delingsøkonomi, nye forretningsmodeller, teknologisk utvikling og automatisering utfordrer måter vi jobber på. Dette er noen av temaene du vil fordype deg i gjennom utdannelsen. 

Om utdanningen

Utdanningen gir deg innsikt i de grunnleggende problemstillinger man vil komme i kontakt med som HR-/personalmedarbeider, leder med personalansvar eller som ansatt i rekrutterings- eller vikarbyrå. Nettstudiet tar deg med gjennom hele medarbeiderreisen fra ansettelse, via utvikling, til avslutning av medarbeidere. Du vil lære om hva mangfoldledelse er, og hvordan inkludering og mangfold kan styrke konkurransekraften. Det er menneskene som skaper resultat, og utdanningen gir deg verktøy for å utvikle og ivareta kulturen på arbeidsplassen.

obligatoriske emner

  • Rekruttering for mangfold
  • Oppstart og oppfølging av medarbeidere
  • Inkluderende organisasjonskultur og konkurransekraft
  • Personalforvaltning
  • Kompetanseutvikling
  • Mangfoldledelse ogkonkurransekraft
  • Permitteringer og avslutning av abreidsforhold
For kontakt eller mer informasjon om HR-konsulent, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Fleksibel oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier

Videre studier/jobbmuligheter

Nettutdanningen er ikke bransjespesifikk, og passer for alle kandidater som ønsker et kompetanseløft innen HR-området og som ønsker en HR-konsulentjobb. Det vil derfor åpne seg arbeidsmuligheter i ulike bransjer, da temaene er aktuelle for ledere og HR i alle virksomheter. Utdanningen kan gi jobbmuligheter i ulike funksjoner og roller som;

HR-medarbeider/-konsulent/-leder, rekrutterer, researcher, personalkonsulent i vikarbyrå, gründer, samt som leder på ulike nivå i bransjer med et mangfoldig arbeidsmiljø. Utdanningen er også relevant for tillitsvalgte eller andre med lignende verv på arbeidsplassen.

Opptakskrav/Søknad

Fullført videregående skole eller fagbrev.

Søkere som mangler fag fra videregående opplæring, og ikke oppfyller det formelle opptakskravet, kan likevel bli vurdert på bakgrunn av realkompetanse. Vi behandler alle søkere i tråd med fagskoleforskriften.

Søkere med annen utdanning enn norsk eller nordisk videregående opplæring må i tillegg dokumentere kunnskaper og ferdigheter i norsk tilsvarende Norsk Vg1 studieforberedende, Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram eller bestått Norskprøven, med minst B1 på alle fire delprøver.

Studiefakta, Tittel m.m

Dette studiet tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid, slik at du kan studere ved siden av jobb. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo innenfor den studietiden du har tilgjengelig.

I nettskolen finner du pensum, aktuelle lenker, forskjellige læringsaktiviteter, innleveringsoppgaver og arbeidskrav. Vi tilbyr et variert interaktivt innhold som bidrar til læring og refleksjon. I alle emnene er det tilknyttet en faglærer og en rådgiver studentstøtte som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha i studietiden. Innleveringsoppgaver og arbeidskrav leverer du i nettskolen, og du vil fra læreren få faglig tilbakemelding, veiledning og råd i læringsprosessen fram mot eksamen.

I hvert emne gjennomføres det ett faglig webinar pr. semester for emner på 5 studiepoeng, og to webinarer per semester for emner på 10 studiepoeng. Alle webinarene blir satt opp to ganger per semester, slik at du har valgmulighet på hvilken dag som passer best for deg. I webinarene blir det presentert faglig innhold, og det er mulig å diskutere faglige problemstillinger med lærer og andre studenter. Informasjon om innholdet i webinarene blir gitt på forhånd. Det er frivillig å delta på webinarene.

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen HR-konsulent.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
NKI Nettstudier
Universitetsgata 2
0164 Oslo

Fleksibel utdanning med personlig oppfølging

Du kan finne den siste brikken, eller en helt ny start – valget er ditt. Uansett hvor langt eller kort du skal, hjelper vi deg med å finne veien, og å sette mål og delmål underveis. For å sikre god...

Les mer og vis alle utdanninger ved NKI Nettstudier

Highlights