Vis studentum.no som: Mobil

Elektrikerfaget

NKI Nettstudier
Sammendrag
Videregående skole / Studiekompetanse
Nettstudier
12 måneder (fleksibel gjennomføring)
Deltid
Støttet av lånekassen
22 500 NOK
Hver dag, hele året
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Nettstudier

Elektrikerfaget

Dette er et eksamensforberedende kurs for deg som har lang yrkespraksis innen elektrikerfaget, og som ønsker å formalisere denne kompetansen ved å ta fagbrev som elektriker.

Arbeidet som elektriker er allsidig, og krever teknisk innsikt, nøyaktighet, godt fargesyn og gode kommunikasjonsevner.

Dette kurset passer for deg som har lang yrkespraksis innen fagområdet, og som ønsker å formalisere denne kompetansen ved å ta fagbrev som elektriker.

Kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater. 

Teorieksamen + praksistid + fagprøve = fagbrev

Ønsker du mer informasjon, eller lurer på om du er kvalifisert? Ta kontakt med våre studierådgivere for gratis studierådgivning på tlf. 67 58 88 00!

For kontakt eller mer informasjon om Elektrikerfaget, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

En elektriker er vanligvis ansatt hos en elektroinstallatør eller i en industribedrift og arbeider med elektrisk utstyr og installasjoner i bl.a. boliger, bygninger med kommersiell virksomhet som kontor-, butikk- og servicevirksomheter, offentlige virksomheter, industri og alarm- og sikkerhetsanlegg.

Opptakskrav/Søknad

Er du usikker på hva du trenger av fag og praksis, sjekk med opplæringsetaten i fylket ditt eller din tidligere videregående skole. Våre studierådgivere hjelper deg også gjerne!

Eksamen

Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Privatisteksamen arrangeres normalt to ganger i året. Det er fylkene som arrangerer eksamen. Du må selv melde deg opp til privatisteksamen i det fylket du ønsker å ta eksamen i. Våre studieveiledere hjelper deg mer enn gjerne om du har spørsmål om påmelding til eksamen. Eksamensperiodene er i mai/juni og november/desember.

Studiefakta, Tittel m.m

Praksiskandidat.

Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. Kursene inneholder fagstoff, øvingsoppgaver og interaktive oppgaver. Til læreren sender du innsendingsoppgaver slik at du får faglig veiledning og råd i læringsprosessen mot eksamen. De fleste kursene har diskusjonsforum for studenter og eksamenswebinarer hvert semester. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Våre studieveiledere hjelper deg med råd om studieteknikk, eksamensoppmelding eller andre spørsmål om studiene. 

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Elektrikerfaget.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Elektrikerfaget:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!