Vis studentum.no som: Mobil

Butikkledelse

NKI Nettstudier
Sammendrag
Fagskole
Nettstudier, Oslo
18 måneder (60 studiepoeng)
Heltid
Støttet av lånekassen
76 500 NOK
august 2022
Nettbasert med samlinger

Butikkledelse

Er du på jakt etter en fremtidsrettet utdanning innen Total Retail, som er rask, lett tilgjengelig og dekker fremtidens ledelsesbehov i varehandelen? Vil du i tillegg være med på å forme morgendagens varehandel, som er i rask endring, og gi deg selv nye muligheter? Da er butikkledelse noe for deg!

Hva lærer jeg?

Denne fagskoleutdanningen, gir deg grunnlag for å forstå fremtidens varehandel, med alle salgskanaler. Du vil blant annet lære om sentrale emner som hvordan du organiserer og tilrettelegger, presenterer og markedsfører varer i alle kanaler, økonomi og logistikk, jus, engelsk og praktisk rettet arbeidsledelse.

Praktisk rettet teori

Teorien kombineres med praktiske eksempler, øvingsoppgaver og gjennomføring av virkelighetsnære caseoppgaver. I løpet av utdanningen vil du knytte tettere bånd til næringslivet, gjennom gjesteforelesninger, prosjektoppgave og en praksisperiode i en relevant bedrift.

Disse emnene inngår i studiet:

 • Varehandel, salg og markedsføring
 • Økonomi og logistikk
 • Personalledelse
 • Jus
 • Retail design
 • Engelsk
 • Prosjekt
 • Praksis

 
Praksis

I løpet av utdanningen skal du være ute i praksis i 20 dager. Praksistiden tilbringes i en butikk eller bedrift innen detaljhandelen der du skal tilegne deg kunnskap om praktisk butikkledelse.

Som en del av praksisen skal du skrive en utførlig rapport om praksisperioden og om butikken du har jobbet i. Praksisrapporten skal fange opp alle emnene i utdanningen og er et individuelt arbeid. Du vil få en karakter på rapporten, som vil fremkomme på vitnemålet.

Nettstudiet har neste oppstart august 2022. 

For kontakt eller mer informasjon om Butikkledelse, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Mange av våre studenter har opp gjennom årene fått jobb før de er ferdige på skolen. Tidligere studenter har fått stillinger i bedrifter som JYSK, IKEA, Illums Bolighus, Home&Cottage, Babyshop, Rema 1000 og Match for å nevne noen. Dette har primært vært stillinger som butikksjef, assisterende butikksjef eller avdelingsleder.

Opptakskrav/Søknad

Søkere med annen utdanning enn norsk eller nordisk videregående opplæring må i tillegg dokumentere kunnskaper og ferdigheter i norsk tilsvarende Norsk Vg1 studieforberedende, Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram eller bestått Norskprøve 3, med resultat B1 på muntlig og skriftlig del.

Eksamen

Butikkledelse er en 18 måneders fagskoleutdanning (60 studiepoeng) med fagskolegrad.

Eksamen

Studenten går opp til eksamen i følgende emner: 

 • Varehandel, salg og markedsføring, og Retail design
 • Jus
 • Personalledelse
 • Økonomi og logistikk
 • Engelsk muntlig
 • Prosjekt
 • Praksis

Det arbeides med praksisrapport gjennom hele praksisperioden, og den leveres inn etter endt praksisperiode. Praksisrapporten skal inneholde en analyse av praksisbedriften som leveres i en stilfull presentasjon. Ved bestått eksamen i alle fag, utstedes vitnemål. Vi benytter karakterskala A-F.

Kostnader

Nettstudier med samlinger:

 • Pris per semester: kr 24.900,- 
 • Registreringsavgift: kr 1.800,-
 • Eksamensavgift er inkludert.
 • Office 365 er inkludert
 • Totalpris: kr 76.500
 • Lærebøker kommer i tillegg
 • Egen kostnad ved samlinger (fly og overnatting) kommer i tillegg

Utdanningen er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Butikkledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 3 omtaler

Eivind
Jeg valgte å begynne ved Treider Fagskoler etter fem år innen varehandel, tenkte at Butikkledelse - salg og service ville vært en flott mulighet til å skaffe meg den nødvendige kompetanse til å inneha en høyere stilling som f.eks ass. butikksjef eller butikksjef.
Caroline
Treider Fagskoler ga meg både teori og praksis i alt jeg nå trenger av kunnskap og erfaring for å kunne gjøre den jobben jeg har i dag, alt fra personalledelse til kundeservice, økonomistyring og den juridiske siden av butikkdrift.
Barbro
Jeg vil anbefale andre å studere ved Treider Fagskoler da de tilbyr en kort, men veldig konkret og med dagsaktuelt tema. Treider Fagskoler har større ressurser til tett oppfølging av studentene sine, og du føler deg tatt vare på.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Butikkledelse:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 3 omtaler