Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Butikkledelse

NKI Nettstudier
Sammendrag
Heltid
Nettstudier
18 måneder (60 studiepoeng)
Fagskole
103 800 NOK
Ja

Butikkledelse

Butikkledelse er en fremtidsrettet fagskoleutdanning som gir deg kunnskapen du trenger både i fysisk butikk, i nettbutikk eller hos leverandører og samarbeidspartnere.

Neste oppstart på denne utdanningen er i august 2021.

Dagens varehandel foregår både på nett og i fysiske butikker (Omni-kanal). Denne utdanningen gir deg gir deg grunnlaget for å forstå fremtidens varehandel. Sentrale emner i utdanningen er hvordan du organiserer, presenterer og markedsfører varer, økonomi og logistikk, jus, engelsk og arbeidsledelse. Teorien kombineres med praktiske eksempler, øvingsoppgaver og gjennomføring av virkelighetsnære caseoppgaver. Vi har tett kontakt med næringslivet, og som en del av utdanningen skal du gjennomføre en praksisperiode i en relevant bedrift.

Butikkledelse er en 18 måneders fagskoleutdanning (60 studiepoeng) med fagskolegrad.

Karrieredager og rekruttering

Vi kobler våre studenter opp mot rekrutteringsbransjen, og arrangerer karrieredager to ganger i året. Der får studentene mulighet til å møte de som bemanner, vise frem sin CV og ha et mini-intervju med forskjellige rekruttererer.

Gjennomføring:

Nettstudier m/samling: denne utdanningen har kun fast oppstart på nett med samlinger i henholdsvis Oslo - neste studiestart er august 2021

KARRIEREMULIGHETER

Vi fokuserer på å gi deg en grunnplattform som gir en meget god forståelse for alle aspekter ved drift av butikk.

Mange av våre studenter har opp gjennom årene fått jobb før de er ferdige på skolen. Tidligere studenter har fått stillinger i bedrifter som Illums Bolighus, Home&Cottage, Babyshop, Rema 1000 og Match for å nevne noen. Dette har primært vært stillinger som butikksjef/assisterende butikksjef/avdelingsleder.

For kontakt eller mer informasjon om Butikkledelse, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Søkere med annen utdanning enn norsk eller nordisk videregående opplæring må i tillegg dokumentere kunnskaper og ferdigheter i norsk tilsvarende Norsk Vg1 studieforberedende, Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram eller bestått Norskprøve 3, med resultat B1 på muntlig og skriftlig del.

Eksamen

Fagskoleutdanning.

Emner:

 • Varehandel, salg og markedsføring
 • Økonomi og logistikk
 • Personalledelse
 • Jus
 • Retail design
 • Engelsk
 • Prosjekt
 • Praksis

Eksamen

Studenten går opp til eksamen i følgende emner: 

 • Varehandel, salg og markedsføring, og Retail design
 • Jus og Personalledelse
 • Økonomi og logistikk
 • Engelsk muntlig
 • Prosjekt
 • Praksis

Det arbeides med praksisrapport gjennom hele praksisperioden, og den leveres inn etter endt praksisperiode. Praksisrapporten skal inneholde en analyse av praksisbedriften som leveres i en stilfull presentasjon. Ved bestått eksamen i alle fag, utstedes vitnemål. Vi benytter karakterskala A-F.

Kostnader

Nettstudier med samlinger:

 • Pris per semester: kr 24.900,- 
 • Registreringsavgift: kr 1.800,-
 • Eksamensavgift er inkludert.
 • Office 365 er inkludert
 • Totalpris: kr 76.500
 • Lærebøker kommer i tillegg
 • Egen kostnad ved samlinger (fly og overnatting) kommer i tillegg

Utdanningen er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Butikkledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 


Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 08-16 (man-fre).

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nett- og stedbasert utdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og legger til rette for fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder. Vår visjon er at alle studenter skal nå sine mål. For å få til dette, benytter vi oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring av våre produkter og tjenester. Gjennom våre redaktører, produktansvarlige og pedagoger holder vi oss oppdaterte gjennom internasjonale kunnskapsfora. Vi tilbyr i dag over 200 forskjellige studier og kurs, og har i tillegg til nettstudier, skoler i Oslo, Trondheim og Bergen. Vi hjelper studentene med å nå sine mål, gjennom en fleksibel studiehverdag med tilpasset læring og oppfølging. Med utdanning fra NKI, blir du attraktiv på arbeidsmarkedet.

*Noen av våre partnere har tradisjonelle semesterløp som vi følger og det er begrensninger på opptaket på noen av disse studiene.

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 3 omtaler

Eivind
Jeg valgte å begynne ved Treider Fagskoler etter fem år innen varehandel, tenkte at Butikkledelse - salg og service ville vært en flott mulighet til å skaffe meg den nødvendige kompetanse til å inneha en høyere stilling som f.eks ass. butikksjef eller butikksjef.
Caroline
Treider Fagskoler ga meg både teori og praksis i alt jeg nå trenger av kunnskap og erfaring for å kunne gjøre den jobben jeg har i dag, alt fra personalledelse til kundeservice, økonomistyring og den juridiske siden av butikkdrift.
Barbro
Jeg vil anbefale andre å studere ved Treider Fagskoler da de tilbyr en kort, men veldig konkret og med dagsaktuelt tema. Treider Fagskoler har større ressurser til tett oppfølging av studentene sine, og du føler deg tatt vare på.
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Butikkledelse:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 3 omtaler