Vis studentum.no som: Mobil

Bærekraftig innovasjon og samarbeid

NKI Nettstudier
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
6 måneder (fleksibel gjennomføring)
Deltid
Delbetalinger
9 700 NOK
Fleksibel oppstart
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Bærekraftig innovasjon og samarbeid

Skal norsk næringsliv klare omstillingen som må til for å nå målene vi har forpliktet oss til, er vi avhengig av samarbeid og innovasjon mellom ulike aktører. NKI kan nå tilby et kompetansehevende kurs innen Bærekraftig innovasjon og samarbeid, som gjør deg som student til en mer rustet endringsagent i et såkalt grønt skifte.

Om kurset i Bærekraftig innovasjon og samarbeid

Dette kurset gir deg som student en generell innføring i hva innovasjon betyr og hvordan en såkalt bærekraftig innovasjon kan se ut. Det er lagt vekt på innovasjon av forretningsmodellene, eksempelvis gjennom å ta i bruk teknologi eller samarbeid, hvor du som student vil måtte utfordrere deg selv til å innovere.

Kurset gir innsikt i hva slags innovasjon og samarbeidsmuligheter som ligger i en bærekraftig forretningsmodell. Dette inkluderer hvordan oppnå både økt bærekraftig og lønnsomhet gjennom regionale og lokale samarbeid, eller samarbeid på tvers av fagfelt i en industriell symbiose. Sentralt i kurset er erfaringsdeling i hvordan det konkret kan samarbeide for å løse felles utfordringer. Og du som student vil i dette kurset bli oppfordret til å samarbeide med næringslivet.

Samarbeid med næringslivet

Kurset er utviklet i samarbeid med næringslivet. Det er dermed fokus på reelle caser fra små og mellomstore norske aktører, som gir deg bransjerelevant erfaring med temaene innen bærekraft, innovasjon og samarbeid.

For kontakt eller mer informasjon om Bærekraftig innovasjon og samarbeid, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Ingen formelle opptakskrav. 

Studiefakta, Tittel m.m

Dette studiet tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo.

I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Når innsendingsoppgaven er bestått, er kurset gjennomført og bestått, og du kan be om kursbevis.

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bærekraftig innovasjon og samarbeid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bærekraftig innovasjon og samarbeid:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!