Vis studentum.no som: Mobil

Bærekraftig drift

NKI Nettstudier
Sammendrag
Fagskole
Nettstudier
2 år, 60 studiepoeng
Deltid
Støttet av lånekassen
76 500 NOK
24. august 2022
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Bærekraftig drift

Hvordan drive bærekraftig i praksis? Denne utdanningen gir svar på nettopp dette, og gjør deg som student til endringsagent med kunnskap og kompetanse for å takle omstillingen innen «det grønne skiftet». Velkommen til en av Norges mest aktuelle utdanninger!

Studieløpet

Dette er en fremoverlent og yrkesrettet utdanning som gjør deg attraktiv for fremtidens arbeidsliv. Utdanningen gir deg innsikt i hva bærekraftig ledelse er, og hvordan du etablerer rutiner og tiltak for en mer bærekraftig drift i virksomheten.

Denne utdanningen tilbys på deltid (fire semestre) som nettstudier med digitale samlinger og fast oppstart.

Hva lærer du?

Du vil lære om forretningsutvikling- i lys av bærekraft og sirkulærøkonomi, hva slags drivere og barrierer som fremmer og hemmer en bærekraftig drift, samt hvordan ulike bedrifter kan rapportere på bærekraftstiltak. Du vil også få kunnskap om god intern og ekstern kommunikasjon med et dypdykk i klimakommunikasjon. Utdanningen gir deg en forståelse av hvordan det grønne skiftet påvirker bedrifter, og hvorfor nye krav om transparens og innsikt i egen verdikjede er essensielt.

Denne utdanningen tilbys på deltid (fire semestre) som nettstudier med digitale samlinger og fast oppstart

For kontakt eller mer informasjon om Bærekraftig drift, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Studenter som driver, eller ønsker å drive, egen virksomhet vil ha særlig utbytte av utdanningen, da utdanningen tar for seg bærekraftig drift og forretningsmodeller. Utdanningen åpner også muligheter for å kunne bli miljørådgiver, bærekraftansvarlig, bærekraftkonsulent, bærekraftsjef og bærekrafts koordinator.

Opptakskrav/Søknad

Fullført videregående skole eller fagbrev

Søkere som ikke tilfredsstiller opptakskravene, kan søke opptak på grunnlag av realkompetansevurdering. En realkompetansevurdering bygger på dokumentert arbeidserfaring, utdanning, kurs, organisasjonserfaring og annen informasjon som søker mener er relevant. 

For å kunne søke opptak på realkompetansegrunnlag må søkeren som minimum:  

• Ha 3 års arbeidserfaring, hvor minst 2 år i stillinger som har involvert prosjektarbeid eller prosjektledelse 

• Være fylt 23 år ved oppstart av studiet 

Søkere med annen utdanning enn norsk eller nordisk videregående opplæring må i tillegg dokumentere kunnskaper og ferdigheter i norsk tilsvarende Norsk Vg1 studieforberedende, Norsk Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram eller bestått Norskprøve 3, med minst B1 på alle fire delprøver. 

Studiefakta, Tittel m.m

Utdanningen er nettbasert med faste nettsamlinger i uken. Dette er et godt alternativ for deg som liker friheten ved nettstudier, men samtidig vil ha støtte fra en lærer og medstudenter. All undervisning er nettbasert og det foreligger en fast undervisning i uken. Det vil også være fem to-dagers nettsamlinger i løpet av de tre semestrene studiet går over. Nettsamlingene foregå via zoom og er ikke obligatoriske, men anbefales for optimalt læringsutbytte.

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bærekraftig drift.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bærekraftig drift:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!