Vis studentum.no som: Mobil

Ambulansefag Vg2, programfag og fellesfag

NKI Nettstudier
Sammendrag
Videregående skole / Studiekompetanse
Nettstudier
18 måneder (fleksibel gjennomføring)
Deltid
Støttet av lånekassen
38 500 NOK
Hver dag, hele året
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Nettstudier

Ambulansefag Vg2, programfag og fellesfag

Dette er utdanningen for deg som ønsker å jobbe som ambulansearbeider innen helseforetak, kommuner, private organisasjoner eller bedrifter. Studiet er andre året i utdanningsløpet, og kvalifiserer deg til å søke om læreplass for å oppnå fagbrev.

Ambulansetjenesten er den forlengede armen av spesialhelsetjenesten og har ansvar for akuttmedisin utenfor sykehus. Som ambulansearbeider kan du jobbe innen helseforetak, kommuner, private organisasjoner eller bedrifter.

Studiet er delt inn i programfag og fellesfag. Du må i tillegg få godkjent Yrkesfaglig fordypning (YFF). 

Vær oppmerksom på at det er mangel på læreplasser innen ambulansefag, så forhør deg i fylket ditt før du starter utdanningen.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med våre studierådgivere for gratis studierådgivning på tlf. 67 58 88 00!

For kontakt eller mer informasjon om Ambulansefag Vg2, programfag og fellesfag, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Er du usikker på hva du trenger av fag, sjekk med opplæringsetaten i fylket ditt eller din tidligere videregående skole. Våre studierådgivere hjelper deg også gjerne!

Eksamen

Dette kurset forbereder deg til de teoretiske eksamenene i videregående opplæring. Privatisteksamen arrangeres normalt to ganger i året. Det er fylkene som arrangerer eksamen. Du må selv melde deg opp til privatisteksamen i det fylket du ønsker å ta eksamen i. Våre studieveiledere hjelper deg mer enn gjerne om du har spørsmål om påmelding til eksamen. Eksamensperiodene er i mai/juni og november/desember.

Studiefakta, Tittel m.m

Videregående opplæring. 

Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo. Kursene inneholder fagstoff, øvingsoppgaver og interaktive oppgaver. Til læreren sender du innsendingsoppgaver slik at du får faglig veiledning og råd i læringsprosessen mot eksamen. De fleste kursene har diskusjonsforum for studenter og eksamenswebinarer hvert semester. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Våre studieveiledere hjelper deg med råd om studieteknikk, eksamensoppmelding eller andre spørsmål om studiene. 

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ambulansefag Vg2, programfag og fellesfag.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ambulansefag Vg2, programfag og fellesfag:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!