Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Utdanningsinstitutt: Metis Privatistskole
Oppstart: Kontakt Metis Education - Bergen

Fransk 2

Fransk nivå 2 ved Metis PrivatistskoleMetis Education / Metis Privatistskole

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer fra videregående eller oppnå generell studiekompetanse? Eller kanskje du bare ønsker å bli bedre i fransk? Metis Privatistskole tilbyr Fransk nivå 2, i tillegg til en rekke andre fag og fagpakker for privatister!

Fransk nivå 2 er et fellesfag i studieforberedende utdanningsprogram. Metis Privatistskole tilbyr også Fransk nivå 1.

Om faget 

For å mestre skriftlig og muntlig fransk er det viktig å utvikle et ordforråd ved siden av å jobbe med fransk grammatikk. Faget introduserer deg også for kultur, samfunn og litteratur i franskspråklige land. Kurset er lagt opp etter gjeldende læreplan for videregående skole. Fremmedspråk som fellesfag kan leses på to nivåer, nivå I og nivå II.

Hvorfor ta faget Fransk?

Frankrike er handelspartner med Norge. På grunn av vår brede kontakt med franskspråklige land innen både næringsliv, handel, turisme og kultur er det et stort behov for folk som behersker fransk både skriftlig og muntlig. De som vil sikre seg generell studiekompetanse/vitnemål fra videregående skole tar enten fransk, tysk eller spansk.

Opptakskrav/Søknad

Forkunnskaper

Fullført 3 år med fransk fra ungdomsskolen.

Fagkoder

Dersom du hadde fremmedspråk på ungdomstrinnet kan en velge å bytte ut dette faget med et annet fremmedspråk nivå 1. Da skal en bruke disse fagkodene: Fransk: FSP5020 Skriftlig, FSP5021 muntlig.

Dersom du har hatt dette faget på ungdomstrinnet og fortsatt med det på videregående, men mangler standpunktkarakter fra Vg2 eller ønsker å forbedre karakteren må du velge disse fagkodene: Fransk: FSP5023 Skriftlig, FSP5027 Muntlig.

Dersom du hadde fremmedspråk over 3 år på Vgs og mangler standpunktkarakter påVg3, skal du velge disse fagkodene: Fransk: FSP5023 Skriftlig, FSP5027 Muntlig.

Dersom du har hatt faget i 3 år på vgs og fått karakter 1 eller bedre på standpunkt eller eksamen skal du bruke disse fagkodene: Fransk: FSP5026 Skriftlig, FSP5027 Muntlig.

Studiefakta, Tittel m.m

Fransk nivå II er et fellesfag i studieforberedende utdanningsprogram.

Muntlig og skriftlig eksamen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fransk 2.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Metis Privatistskole

Metis Privatistskole

Metis Privatistskole – din nøkkel til høyere utdanning

Ønsker du å ta opp fag, forbedre vitnemålet ditt eller oppnå generell studiekompetanse? Eller kanskje du trenger ekstra fordypnings- eller realfagspoeng? Ta fagene du trenger på Metis Privatistskole!

Siden 2008 har Metis Privatistskoler vært nøkkelen til høyere utdanning for flere tusen privatister. Hos oss kombinerer vi klasseromsundervisning med dyktige og engasjerte lærere, i tillegg til digitale ressurser på nett. Vi har erfaringen og kunnskapen for å hjelpe deg til å nå dine mål.

I dag har vi privatistskoler i Bergen, Oslo og Sandnes, i tillegg til å tilby nettstudier for deg som vil ha fleksibilitet og mer personlig oppfølging enn ved tradisjonelle nettstudier. Skolene har fortløpende opptak til hel- og halvkurs. Det vil si at du når som helst kan kontakte oss for å søke om skoleplass.

Mye inkludert i prisen

Hos Metis får du mye inkludert i prisen. Kurs i studieteknikk, leksehjelp i matematikk hver uke, kurs i GeoGebra, laboratoriekurs, eksamensprep, avsluttende prøveeksamen og gratis rådgivning. I tillegg gir alle våre eksamansrettede kurs deg rett til støtte fra Lånekassen!

Karaktergaranti

Metis tilbyr også karaktergaranti. Kort fortalt betyr dette at du får pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din. Vi stiller kun ett krav til deg. Du må følge vårt pedagogiske undervisningsopplegg ved å være til stede på hver undervisningsøkt.

9 av 10 anbefaler skolen videre

Vi er stolte av at 9 av 10 studenter vil anbefale skolen videre (kundeundersøkelse 2016). Vi arbeider kontinuerlig med å gi våre studenter et best mulig tilbud og vi er glad for at undersøkelser viser at skolen oppfyller studentenes høye forventninger.

Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. På Metis Privatistskole har vi dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

Personlige lærere

Dersom du trenger ekstra hjelp, kan Metis tilby dyktige privatlærere som skreddersyr et undervisningsopplegg tilpasset dine behov og utfordringer. 

Metis Privatistskole

 Metis Privatistskole Bergen

Akademiet Bergen har endret navn til Metis Privatistskole Bergen. Skolen holder til i Lars Hilles gate 17, mellom Grieghallen og Bystasjonen. Som student har du her nærhet til alle kollektivtilbud.
E-post: privatist.bergen@metis.no

 Metis Privatistskole Sandnes

Metis Privatistskole Sandnes ligger sentralt i gågaten i Langgaten 54, med nærhet til kollektivtilbud som buss og jernbane. Her finner du også gode parkeringsmuligheter. Det går også tog til Stavanger hvert kvarter.
E-post: privatist.sandnes@metis.no

 Metis Privatistskole Oslo

Metis Privatistskole Oslo ligger sentralt til i Grensen 13, med nærhet til kollektivtilbud som buss, trikk og t-bane.
E-post: privatist.oslo@metis.no

 Metis Nettstudier

Metis Nettstudier er for deg som vil ha fleksibilitet og mer personlig oppfølging enn ved tradisjonelle nettstudier. Som nettstudent får du din egen lærer som følger deg gjennom hele kurset og hjelper deg med å nå dine mål.
E-post: nettstudier@metis.no 

Kontakt oss også gjerne på telefon 09 321!

Vis alle utdanninger fra Metis Privatistskole

Kontaktinformasjon til Metis Privatistskole

Metis Privatistskole

Lars Hilles gate 17
5008 Bergen

Studiested