Engelsk Vg1 (halvår)

Metis Privatistskole
Sammendrag
Varighet: Halvårsfag
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Oppstart: Kontakt Metis Education
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Utdanningsinstitutt: Metis Privatistskole
Studiesteder: Bergen, Nettstudier, Oslo, Sandnes

Engelsk Vg1 (halvår)

Engelsk Vg1 (halvår) ved Metis PrivatistskoleEngelsk Vg1 - Metis Privatistskole / Metis Education

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller kanskje oppnå generell studiekompetanse? Metis Privatistskole tilbyr en rekke fag og fagpakker for privatister!

Engelsk Vg1 inngår i treårig vitnemål innenfor studieforberedende utdanningsprogram og er ett av fagkravene til generell studiekompetanse. Engelsk Vg1 studiespesialisering er ett av de seks minstekravsfagene som gir generell studiekompetanse etter 23/5-regelen.

Om faget

Årsramme: 140 timer
Eksamen: Muntlig og skriftlig eksamen
Tilbys i: Bergen, Sandnes og Oslo

Karaktergaranti – kort fortalt

Visste du at Metis Privatistskole har karaktergaranti? Kort fortalt får du pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din. Metis stiller kun ett krav til deg. Du må følge deres pedagogiske undervisningsopplegg ved å være til stede på hver undervisningsøkt.

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende

Studiefakta, Tittel m.m

Engelsk Vg1 inngår i treårig vitnemål innenfor studieforberedende utdanningsprogram og er ett av fagkravene til generell studiekompetanse. Engelsk Vg1 studiespesialisering er ett av de seks minstekravsfagene som gir generell studiekompetanse etter 23/5-regelen.

Muntlig og skriftlig eksamen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Engelsk Vg1 (halvår).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Metis Privatistskole

Metis Privatistskole / Metis Education

Metis Privatistskole – din nøkkel til høyere utdanning

Ønsker du å ta opp fag, forbedre vitnemålet ditt eller oppnå generell studiekompetanse? Eller kanskje du trenger ekstra fordypnings- eller realfagspoeng? Ta fagene du trenger på Metis Privatistskole!

Siden 2008 har Metis Privatistskoler vært nøkkelen til høyere utdanning for flere tusen privatister. Hos oss kombinerer vi klasseromsundervisning med dyktige og engasjerte lærere, i tillegg til digitale ressurser på nett. Vi har erfaringen og kunnskapen for å hjelpe deg til å nå dine mål.

I dag har vi privatistskoler i Bergen, Oslo og Sandnes, i tillegg til å tilby nettstudier for deg som vil ha fleksibilitet og mer personlig oppfølging enn ved tradisjonelle nettstudier. Skolene har fortløpende opptak til hel- og halvkurs. Det vil si at du når som helst kan kontakte oss for å søke om skoleplass.

Mye inkludert i prisen

Hos Metis får du mye inkludert i prisen. Kurs i studieteknikk, leksehjelp i matematikk hver uke, kurs i GeoGebra, laboratoriekurs, eksamensprep, avsluttende prøveeksamen og gratis rådgivning. I tillegg gir alle våre eksamansrettede kurs deg rett til støtte fra Lånekassen!

Karaktergaranti

Metis tilbyr også karaktergaranti. Kort fortalt betyr dette at du får pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din. Vi stiller kun ett krav til deg. Du må følge vårt pedagogiske undervisningsopplegg ved å være til stede på hver undervisningsøkt.

9 av 10 anbefaler skolen videre

Vi er stolte av at 9 av 10 studenter vil anbefale skolen videre (kundeundersøkelse 2016). Vi arbeider kontinuerlig med å gi våre studenter et best mulig tilbud og vi er glad for at undersøkelser viser at skolen oppfyller studentenes høye forventninger.

Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. På Metis Privatistskole har vi dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

Personlige lærere

Dersom du trenger ekstra hjelp, kan Metis tilby dyktige privatlærere som skreddersyr et undervisningsopplegg tilpasset dine behov og utfordringer. 

Metis Education

 Metis Privatistskole Bergen

Akademiet Bergen har endret navn til Metis Privatistskole Bergen. Skolen holder til i Lars Hilles gate 17, mellom Grieghallen og Bystasjonen. Som student har du her nærhet til alle kollektivtilbud.
E-post: privatist.bergen@metis.no

 Metis Privatistskole Sandnes

Metis Privatistskole Sandnes ligger sentralt i gågaten i Langgaten 54, med nærhet til kollektivtilbud som buss og jernbane. Her finner du også gode parkeringsmuligheter. Det går også tog til Stavanger hvert kvarter.
E-post: privatist.sandnes@metis.no

 Metis Privatistskole Oslo

Metis Privatistskole Oslo ligger sentralt til i Grensen 13, med nærhet til kollektivtilbud som buss, trikk og t-bane.
E-post: privatist.oslo@metis.no

 Metis Nettstudier

Metis Nettstudier er for deg som vil ha fleksibilitet og mer personlig oppfølging enn ved tradisjonelle nettstudier. Som nettstudent får du din egen lærer som følger deg gjennom hele kurset og hjelper deg med å nå dine mål.
E-post: nettstudier@metis.no 

Kontakt oss også gjerne på telefon 09 321!

Vis alle utdanninger fra Metis Privatistskole

Kontaktinformasjon til Metis Privatistskole

Metis PrivatistskoleLars Hilles gate 17
5008 Bergen

Studiested