Vis studentum.no som: Mobil

Biologi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår)

Metis Privatistskole
Sammendrag
Varighet: Halvårsfag
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Oppstart: Kontakt Metis Education
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Utdanningsinstitutt: Metis Privatistskole
Studiesteder: Bergen, Nettstudier, Oslo, Sandnes

Biologi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår)

Biologi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår)Metis Education / Metis Privatistskole

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Eller kanskje du trenger ekstra realfagspoeng? Metis Education tilbyr en rekke fag og fagpakker for privatister!

Biologi 1 (Vg2) er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, realfag. Sammen med Biologi 2 (Vg3) utgjør faget én av to valgfrie fordypninger innenfor nevnte programområde realfag. Faget kan også tas som poenggivende programfag for for søkere etter 23/5-regelen eller påbygging til generell studiekompetanse. Biologi 1 tilsvarer 2BIO fra R-94.

Metis Privatistskole tilbyr også Biologi 2.

Om faget

Biologi 1 passer for deg som er interessert i realfag. All undervisning foregår på Biologilab.

Tilbys i:

  • Bergen
  • Oslo
  • Sandnes

Opptakskrav/Søknad

Naturfag Vg1 eller Naturfag GK (R-94)

Studiefakta, Tittel m.m

Faget gir 0,5 realfagspoeng.

Muntlig-praktisk eksamen. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Biologi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Metis Privatistskole

Metis Privatistskole

Metis Privatistskole – din nøkkel til høyere utdanning

Ønsker du å ta opp fag, forbedre vitnemålet ditt eller oppnå generell studiekompetanse? Eller kanskje du trenger ekstra fordypnings- eller realfagspoeng? Ta fagene du trenger på Metis Privatistskole!

Siden 2008 har Metis Privatistskoler vært nøkkelen til høyere utdanning for flere tusen privatister. Hos oss kombinerer vi klasseromsundervisning med dyktige og engasjerte lærere, i tillegg til digitale ressurser på nett. Vi har erfaringen og kunnskapen for å hjelpe deg til å nå dine mål.

I dag har vi privatistskoler i Bergen, Oslo og Sandnes, i tillegg til å tilby nettstudier for deg som vil ha fleksibilitet og mer personlig oppfølging enn ved tradisjonelle nettstudier. Skolene har fortløpende opptak til hel- og halvkurs. Det vil si at du når som helst kan kontakte oss for å søke om skoleplass.

Mye inkludert i prisen

Hos Metis får du mye inkludert i prisen. Kurs i studieteknikk, leksehjelp i matematikk hver uke, kurs i GeoGebra, laboratoriekurs, eksamensprep, avsluttende prøveeksamen og gratis rådgivning. I tillegg gir alle våre eksamansrettede kurs deg rett til støtte fra Lånekassen!

Karaktergaranti

Metis tilbyr også karaktergaranti. Kort fortalt betyr dette at du får pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din. Vi stiller kun ett krav til deg. Du må følge vårt pedagogiske undervisningsopplegg ved å være til stede på hver undervisningsøkt.

9 av 10 anbefaler skolen videre

Vi er stolte av at 9 av 10 studenter vil anbefale skolen videre (kundeundersøkelse 2016). Vi arbeider kontinuerlig med å gi våre studenter et best mulig tilbud og vi er glad for at undersøkelser viser at skolen oppfyller studentenes høye forventninger.

Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. På Metis Privatistskole har vi dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

Personlige lærere

Dersom du trenger ekstra hjelp, kan Metis tilby dyktige privatlærere som skreddersyr et undervisningsopplegg tilpasset dine behov og utfordringer. 

Metis Privatistskole

 Metis Privatistskole Bergen

Akademiet Bergen har endret navn til Metis Privatistskole Bergen. Skolen holder til i Lars Hilles gate 17, mellom Grieghallen og Bystasjonen. Som student har du her nærhet til alle kollektivtilbud.
E-post: privatist.bergen@metis.no

 Metis Privatistskole Sandnes

Metis Privatistskole Sandnes ligger sentralt i gågaten i Langgaten 54, med nærhet til kollektivtilbud som buss og jernbane. Her finner du også gode parkeringsmuligheter. Det går også tog til Stavanger hvert kvarter.
E-post: privatist.sandnes@metis.no

 Metis Privatistskole Oslo

Metis Privatistskole Oslo ligger sentralt til i Grensen 13, med nærhet til kollektivtilbud som buss, trikk og t-bane.
E-post: privatist.oslo@metis.no

 Metis Nettstudier

Metis Nettstudier er for deg som vil ha fleksibilitet og mer personlig oppfølging enn ved tradisjonelle nettstudier. Som nettstudent får du din egen lærer som følger deg gjennom hele kurset og hjelper deg med å nå dine mål.
E-post: nettstudier@metis.no 

Kontakt oss også gjerne på telefon 09 321!

Vis alle utdanninger fra Metis Privatistskole

Kontaktinformasjon til Metis Privatistskole

Metis Privatistskole

Lars Hilles gate 17
5008 Bergen


Studiested