Vis studentum.no som: Mobil

Allmennfaglig påbygg m/fagbrev

Metis Privatistskole
Sammendrag
Helårskurs
Heltid/deltid
August
Søknadsfrist: Rullerende opptak
Videregående skole / Studiekompetanse
Bergen, Nettstudier, Oslo, Sandnes, Stavanger

Allmennfaglig påbygg m/fagbrev

Metis Education / Metis Privatistskole

Allmennfaglig påbygg med fagbrev

Ønsker du å ta allmennfaglig påbygg med fagbrev? Metis Privatistskole tilbyr denne pakken i både Bergen, Sandnes og Oslo. Kurset består av fire fag, og har kursstart i august.

Metis tilbyr også Allmennfaglig påbygg uten fagbrev.

Biologi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår)

Biologi 1 (Vg2) er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, realfag. Sammen med Biologi 2 (Vg3) utgjør faget én av to valgfrie fordypninger innenfor nevnte programområde realfag. Faget kan også tas som poenggivende programfag for søkere etter 23/5-regelen eller påbygging til generell studiekompetanse. Biologi 1 tilsvarer 2BIO fra R-94. Faget gir ekstra realfagspoeng; 0,5.

Muntlig-praktisk eksamen.

Kjemi 1 inkludert laboratoriekurs (halvår)

Kjemi 1 (Vg2) er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, realfag. Sammen med Kjemi 2 (Vg3) utgjør faget én av to valgfrie fordypninger innenfor nevnte programområde realfag. Faget kan også tas som poenggivende programfag for søkere etter 23/5-regelen eller påbygging til generell studiekompetanse. Kjemi 1 tilsvarer 2KJ fra R-94. Faget gir ekstra realfagspoeng: 0,5.

Muntlig-praktisk eksamen.

Fysikk 1 inkludert laboratoriekurs (halvår)

Fysikk 1 (Vg2) er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram, realfag. Sammen med Fysikk 2 (Vg3) utgjør faget én av to valgfrie fordypninger innenfor nevnte programområde realfag. Faget kan også tas som poenggivende programfag for søkere etter 23/5-regelen eller påbygging til generell studiekompetanse. Fysikk 1 tilsvarer 2FY fra R-94. Faget gir ekstra realfagspoeng; 0,5.

Muntlig-praktisk eksamen.

Kjemi 2 inkludert laboratoriekurs (halvår)

Kjemi 2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram. Gjennom programfaget skal den enkelte få innsikt i hvilken betydning kjemisk forskning har for teknologisk og økonomisk utvikling. Programfaget skal bidra til forståelse for hvordan stoffer påvirker miljøet, og hvordan utvikling av nye industrielle metoder kan redusere belastningen på miljøet. Opplæringen i kjemi skal knytte teori til praktisk laboratoriearbeid. Det anbefales at du har kunnskap om matematikk tilsvarende kompetansen i 1T. Kjemi er et realfag og du vil trenge realfaglig matematikkunnskaper. Kjemi 2 bygger på kunnskapene fra kjemi 1.

Skriftlig og muntlig-praktisk eksamen.

Opptakskrav/Søknad

Forkunnskaper til Biologi 1
Naturfag Vg1 eller Naturfag GK (R-94)

Forkunnskaper til Kjemi 1
Naturfag Vg1 eller Naturfag GK (R-94)

Forkunnskaper til Fysikk 1
Naturfag Vg1 eller Naturfag GK (R-94)

Forkunnskaper til Kjemi 2
Kjemi 1

Studiefakta, Tittel m.m

Allmennfaglig påbygg med fagbrev.

Tilbys i:

  • Bergen
  • Oslo
  • Sandnes

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Allmennfaglig påbygg m/fagbrev.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Metis Privatistskole

Ta opp fag Privatist

Metis Privatistskole – din nøkkel til høyere utdanning

Ønsker du å ta opp fag, forbedre vitnemålet ditt eller oppnå generell studiekompetanse? Eller kanskje du trenger ekstra fordypnings- eller realfagspoeng? Ta fagene du trenger på Metis Privatistskole!

Siden 2008 har Metis Privatistskoler vært nøkkelen til høyere utdanning for flere tusen privatister. Hos oss kombinerer vi klasseromsundervisning med dyktige og engasjerte lærere, i tillegg til digitale ressurser på nett. Vi har erfaringen og kunnskapen for å hjelpe deg til å nå dine mål.

I dag har vi privatistskoler i Bergen, Oslo, Sandnes og Stavanger, samt nettstudier for deg som vil ha mer fleksibilitet. Skolene har fortløpende opptak til hel- og halvårskurs. Det vil si at du når som helst kan kontakte oss for å søke om skoleplass.

Mye inkludert i prisen

Hos Metis får du mye inkludert i prisen. Kurs i eksamens- og studieteknikk, leksehjelp i matematikk hver uke, kurs i GeoGebra, forkurs i matematikk før oppstart, labkurs, eksamensprep, skriftlig prøveeksamen og eksamenspreppekurs en helg rett før eksamen, og gratis rådgivning. I tillegg gir alle våre eksamensrettede kurs deg rett til støtte fra Lånekassen!

☆ KARAKTERGARANTI

Etter å ha hjulpet tusenvis av privatister frem mot eksamen vet vi at våre dyktige lærere og undervisningsopplegg fungerer. Vi tilbyr derfor karaktergaranti - bedre karakter eller pengene tilbake!

9 av 10 anbefaler skolen videre

Vi er stolte av at 9 av 10 anbefaler skolen videre (kundeundersøkelse 2018). Vi arbeider kontinuerlig med å gi våre privatister et best mulig tilbud og vi er glad for at undersøkelser viser at skolen oppfyller privatistenes høye forventninger.

Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. På Metis Privatistskole har vi dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

☆ MAKSPRIS

Vi har makspris på 69 990,- for deg som skal ta mange fag. Det betyr at uansett hvor mange kurs du tar i løpet av to sammenhengende semestre vil kursavgiften ikke overstige denne summen.

Metis Privatistskole

 Metis Privatistskole Bergen

Metis Privatistskole Bergen holder sentralt til i Lars Hilles gate 17, mellom Grieghallen og Bystasjonen. Skolen ligger nært alle kollektivtilbud.
E-post: privatist.bergen@metis.no

 Metis Privatistskole Sandnes

Metis Privatistskole Sandnes ligger sentralt i gågaten i Langgaten 54, med nærhet til kollektivtilbud som buss og jernbane. Her finner du også gode parkeringsmuligheter. Det går også tog til Stavanger hvert kvarter.
E-post: privatist.sandnes@metis.no

 Metis Privatistskole Stavanger
Metis Privatistskole Stavanger ligger i Løkkeveien 10. Skolen har nærhet til Stavanger sentrum og til et bredt kollektiv-tilbud.

E-post: privatist.stavanger@metis.no

 Metis Privatistskole Oslo

Metis Privatistskole Oslo ligger sentralt til i Grensen 13, med nærhet til kollektivtilbud som buss, trikk og t-bane.
E-post: privatist.oslo@metis.no

 Metis Nettstudier

Metis Nettstudier er for deg som vil ha fleksibilitet og mer personlig oppfølging enn ved tradisjonelle nettstudier. Som nettstudent får du din egen lærer som følger deg gjennom hele kurset og hjelper deg med å nå dine mål.
E-post: nettstudier@metis.no 

Kontakt oss også gjerne på telefon 09 321 eller 55 32 68 00!

Vis alle utdanninger fra Metis Privatistskole

Kontaktinformasjon til Metis Privatistskole

Metis Privatistskole

Lars Hilles gate 17
5008 Bergen


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Allmennfaglig påbygg m/fagbrev:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

– Rådgivere og lærere i ypperste...

Michael Andersen (27 år) har det siste året tatt opp fag fra videregående på Metis Privatistskole. Her kan du lese om hva han synes om å være privatist og hans erfaringer!

Les mer
Sindre tar fagbrev og privatistk...

Sindre Skavhellen (21 år) tar opp fag ved Metis Privatistskole for å få både fagbrev og studiekompetanse samtidig. Han er spesielt fornøyd med lærerne og rådgiverne på Metis.

Les mer
Jobber mot toppkarakter i alle fag

Cathrine Thuland Hansen (29 år) forbedrer fag på Metis Privatistskole for å oppfylle sin store drøm om å komme inn på profesjonsstudiet i psykologi. Les om hennes erfaringer her!

Les mer