Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid
Nettstudier
Forkurs

USMLE: STEP 1 + STEP 2

USMLE step 1 and 2

USMLE: STEP 1 + 2

Experience the effectiveness and the convenience of our online USMLE prep courses. Prep anytime and anywhere with an Internet connection. Our USMLE online course is an all-inclusive class equipped with customizable online resources.

What we offer?

  • Over 200 tuition hours
  • More than 100 Video Lectures
  • Over 2000 practice questions
  • Online support
  • Online mobile app

A comprehensive selection of all the material needed to excel at your USMLE exams.

For kontakt eller mer informasjon om USMLE: STEP 1 + STEP 2, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

The objective of this course is to train medical students and physicians, in preparation for internship/sub-internship in the United States.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen USMLE: STEP 1 + STEP 2.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Medical Doctor International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies (MDIS) er et internasjonalt foretak som kom til Stockholm i august 2008. Det er en skole som utdanner og forbereder studenter til opptaksprøver for studier i medisin, odontologi, veterinærmedisin og farmasi, på ulike fakulteter rundt i verden. M.D. International Studies' samarbeid med fremstående medisinske fakulteter i Europa gir deg muligheten til å ta medisinstudier på engelsk i utlandet.

MDIS har mange års erfaring, skolen har gjennom årene forberedt hundrevis av studenter til å klare opptaksprøver og komme inn på universitetet de har valgt. Etter å ha studert på Medical Doctors International Studies, og bestått prøven, kan denne anvendes på universiteter i Europa, USA, Canada og Australia.

Medical Doctors International Studies kombinerer et høyt nivå på undervisningen med en varm og personlig behandling av sine studenter. Skolens lærere er høyt utdannede og erfarne leger, som ikke korter ned undervisningstimene. Skolens studenter har rett til å høre på en forelesning om og om igjen, om det trengs, for å nå en dyp forståelse av området de studerer. Det er på grunn av denne dyptgående undervisningen at så mange studenter klarer opptaksprøven til sine valgte universiteter på første forsøk.

Medical Doctors hjelper deg med å nå din drøm om å jobbe innen medisin

I tillegg til at Medical Doctors International Studies er en utdanningstilbyder, er de også et informasjonskontor. De tilbyr gratis informasjonsmøter i Stockholm, som har som hensikt å gi all informasjon om deres program samt informasjon gjeldende universiteter: fordeler, baksider og skoleavgift på hvert universitet.

Medical Doctors International Studies er svenske representanter for Charles University i Tsjekkia, et universitet som mange av MDIS' studenter velger å søke på. Det medisinske fakultetet på Charles University er rangert som det 25. beste i Europa og det 130. beste i verden! Fakultetet tilbyr et 6-årig engelskspråklig program innen allmennmedisin. De første tre årene studeres i Tsjekkia, deretter har studentene mulighet til å utføre sin kliniske turnus i Norden.

Medical Doctors International Studies er til å for å gjøre din drøm om å arbeide innen medisin til virkelighet!

Vis alle utdanninger fra Medical Doctor International Studies

Kontaktinformasjon til Medical Doctor International Studies

Medical Doctor International Studies

Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

Mobil +46700361869, 00972545255177, 0097237511553
www.medicaldoctor-studies.com

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra USMLE: STEP 1 + STEP 2:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!