Vis studentum.no som: Mobil

Tannlegeutdanning – European University Cyprus’s School of Medicine

Medical Doctor International Studies
Sammendrag
Heltid
Nicosia
5 år
Profesjonsstudium

Tannlegeutdanning – European University Cyprus’s School of Medicine

studere odontologi på kypros

Ta tannlegeutdanning på Kypros

Vil du ta tannlegeutdanning i utlandet? Det medisinske fakultetet ved European University Cyprus er et ledende medisinsk utdanningssenter på øya Kypros. Skolen har fått to prestisjefylte internasjonale priser: "Beste utdanningsinstallasjon" og "Beste medisinske løsning" av av Crestron Internasjonale Utmerkelser.

Om skolen

 • Nobelprisvinner, Kjemi 2009 (Ada Yonath, en hedersprofessor i School of Medicine)
 • Fullt akkreditert og listet i International Medical Register over FAIMER (Stiftelsen for fremming av internasjonal medisinsk utdanning og forskning) 
 • Kontakt med lærere engasjert i førsteklasses forskning
 • Praktisk erfaring ved hjelp av robotsimulering
 • Tilgang til de mest avansert medisinske laboratorier
 • Dynamiske og teknikkdrevne læringsmetoder
 • Klinisk utdanning i offentlige og private sykehus med godkjenning av Kypros' helseminister
 • Internasjonale studenter og kandidater fra hele verden, inkludert Europa, Asia, Amerika, Afrika og Midtøsten
 • Studiene forbereder studentene for spesialisering, den akademiske verdenen, forskning og/eller umiddelbar ansettelse som tannlege
For kontakt eller mer informasjon om Tannlegeutdanning – European University Cyprus’s School of Medicine, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

 • Fullført videregående skole
 • Opptaksintervju

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsstudium i Odontologi (6 år)

Kostnader

Ca 19.000 euro per studieår. Universitetet tilbyr studentboliger.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Tannlegeutdanning – European University Cyprus’s School of Medicine.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Medical Doctor International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies (MDIS) er et internasjonalt foretak som kom til Stockholm i august 2008. Det er en skole som utdanner og forbereder studenter til opptaksprøver for studier i medisin, odontologi, veterinærmedisin og farmasi, på ulike fakulteter rundt i verden. M.D. International Studies' samarbeid med fremstående medisinske fakulteter i Europa gir deg muligheten til å ta medisinstudier på engelsk i utlandet.

MDIS har mange års erfaring, skolen har gjennom årene forberedt hundrevis av studenter til å klare opptaksprøver og komme inn på universitetet de har valgt. Etter å ha studert på Medical Doctors International Studies, og bestått prøven, kan denne anvendes på universiteter i Europa, USA, Canada og Australia.

Medical Doctors International Studies kombinerer et høyt nivå på undervisningen med en varm og personlig behandling av sine studenter. Skolens lærere er høyt utdannede og erfarne leger, som ikke korter ned undervisningstimene. Skolens studenter har rett til å høre på en forelesning om og om igjen, om det trengs, for å nå en dyp forståelse av området de studerer. Det er på grunn av denne dyptgående undervisningen at så mange studenter klarer opptaksprøven til sine valgte universiteter på første forsøk.

Medical Doctors hjelper deg med å nå din drøm om å jobbe innen medisin

I tillegg til at Medical Doctors International Studies er en utdanningstilbyder, er de også et informasjonskontor. De tilbyr gratis informasjonsmøter i Stockholm, som har som hensikt å gi all informasjon om deres program samt informasjon gjeldende universiteter: fordeler, baksider og skoleavgift på hvert universitet.

Medical Doctors International Studies er svenske representanter for Charles University i Tsjekkia, et universitet som mange av MDIS' studenter velger å søke på. Det medisinske fakultetet på Charles University er rangert som det 25. beste i Europa og det 130. beste i verden! Fakultetet tilbyr et 6-årig engelskspråklig program innen allmennmedisin. De første tre årene studeres i Tsjekkia, deretter har studentene mulighet til å utføre sin kliniske turnus i Norden.

Medical Doctors International Studies er til å for å gjøre din drøm om å arbeide innen medisin til virkelighet!

Vis alle utdanninger fra Medical Doctor International Studies

Kontaktinformasjon til Medical Doctor International Studies

Medical Doctor International Studies

Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

Mobil +46700361869, 00972545255177, 0097237511553
www.medicaldoctor-studies.com


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Tannlegeutdanning – European University Cyprus’s School of Medicine:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!