Vis studentum.no som: Mobil

Medisinutdanning – Palacky University i Olomouc, Tsjekkia

Medical Doctor International Studies
Sammendrag
Heltid
Medisin 6 år / Tannlege 5 år
Profesjonsstudium

Medisinutdanning – Palacky University i Olomouc, Tsjekkia

studere medisin i tsjekkia

Ta medisinutdanning i utlandet – studer i Tsjekkia 

Vil du studere medisin? Ønsker du å bli lege eller tannlege? Medical Doctors International Studies gir deg muligheten til å ta medisinstudier i utlandet.

Ta medisinutdanning i Tsjekkias sjette største by

Palacky University ligger i byen Olomouc, øst i Tsjekkia, og er landets sjette største by. Byen har en rik arv med et landskap dekket av historiske monumenter og arkitektoniske konstruksjoner. På universitetet studerer til daglig 22.000 studenter. Universitetet har åtte fakulteter.

Følgende studieprogram tilbys på engelsk:

Allmenn medisin – et 6-årig program
Odontologi – et 5-årig program 

Opptakskrav/Søknad

  • Fullført videregående skole
  • En skriftlig prøve i kjemi, biologi og fysikk

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsstudium i Medisin (6 år) og Odontologi (5 år)

Kostnader

Allmenn medisin: 9.500 euro per år
Odontologi: 11.800 euro per år

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning – Palacky University i Olomouc, Tsjekkia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Medical Doctor International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies (MDIS) er et internasjonalt foretak som kom til Stockholm i august 2008. Det er en skole som utdanner og forbereder studenter til opptaksprøver for studier i medisin, odontologi, veterinærmedisin og farmasi, på ulike fakulteter rundt i verden. M.D. International Studies' samarbeid med fremstående medisinske fakulteter i Europa gir deg muligheten til å ta medisinstudier på engelsk i utlandet.

MDIS har mange års erfaring, skolen har gjennom årene forberedt hundrevis av studenter til å klare opptaksprøver og komme inn på universitetet de har valgt. Etter å ha studert på Medical Doctors International Studies, og bestått prøven, kan denne anvendes på universiteter i Europa, USA, Canada og Australia.

Medical Doctors International Studies kombinerer et høyt nivå på undervisningen med en varm og personlig behandling av sine studenter. Skolens lærere er høyt utdannede og erfarne leger, som ikke korter ned undervisningstimene. Skolens studenter har rett til å høre på en forelesning om og om igjen, om det trengs, for å nå en dyp forståelse av området de studerer. Det er på grunn av denne dyptgående undervisningen at så mange studenter klarer opptaksprøven til sine valgte universiteter på første forsøk.

Medical Doctors hjelper deg med å nå din drøm om å jobbe innen medisin

I tillegg til at Medical Doctors International Studies er en utdanningstilbyder, er de også et informasjonskontor. De tilbyr gratis informasjonsmøter i Stockholm, som har som hensikt å gi all informasjon om deres program samt informasjon gjeldende universiteter: fordeler, baksider og skoleavgift på hvert universitet.

Medical Doctors International Studies er svenske representanter for Charles University i Tsjekkia, et universitet som mange av MDIS' studenter velger å søke på. Det medisinske fakultetet på Charles University er rangert som det 25. beste i Europa og det 130. beste i verden! Fakultetet tilbyr et 6-årig engelskspråklig program innen allmennmedisin. De første tre årene studeres i Tsjekkia, deretter har studentene mulighet til å utføre sin kliniske turnus i Norden.

Medical Doctors International Studies er til å for å gjøre din drøm om å arbeide innen medisin til virkelighet!

Vis alle utdanninger fra Medical Doctor International Studies

Kontaktinformasjon til Medical Doctor International Studies

Medical Doctor International Studies

Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

Mobil +46700361869, 00972545255177, 0097237511553
www.medicaldoctor-studies.com


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning – Palacky University i Olomouc, Tsjekkia:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!