Vis studentum.no som: Mobil

Medisinutdanning – Nicosia University, Kypros

Medical Doctor International Studies
Sammendrag
Heltid/Deltid: Heltid
Type utdanning: Profesjonsstudium
Varighet: 4 eller 6 år
Gå videre til: Skolens hjemmeside

Medisinutdanning – Nicosia University, Kypros

studere medisin på kypros

Ta medisinutdanning på Nicosia University på Kypros

Universitetet i Nicosia er det største universitetet på Kypros. Universitetet har 8000 registrerte studenter, hvorav ca 4000 studerer i Nicosia. Universitetet er ikke bare det største private universitetet i Kypros, men også et globalt utdanningssenter hvor 20% av studentene kommer fra andre land. Universitetet representerer 80 ulike land i et internasjonalt læringsmiljø.

Universitetsstudiene undervises på engelsk og vektlegger kritisk tenkende kompetanseutvikling. Universitetet tilbyr et bredt tilbud av utdanninger og deltar i europeiske forskningsprosjekter.

Opptakskrav/Søknad

Studiefakta, Tittel m.m

Nicosia Medical School tilbyr:

A) Medicine Doktor (MD) – et 6-årig program (profesjonsstudium)

B. Forskerstudier (magisterexamen) i medisin – Universitetet i Nicosia i samarbeid med University of St George, London.

C. Kandidateksamen i medisin og kirurgi ved Universitetet i St George (MBBS) – et 4-årig program for kandidater uteksaminert fra akademiske institusjoner for den britiske medisinutdanningen

Kostnader

27.000 Euro

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning – Nicosia University, Kypros.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Medical Doctor International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies (MDIS) er et internasjonalt foretak som kom til Stockholm i august 2008. Det er en skole som utdanner og forbereder studenter til opptaksprøver for studier i medisin, odontologi, veterinærmedisin og farmasi, på ulike fakulteter rundt i verden. M.D. International Studies' samarbeid med fremstående medisinske fakulteter i Europa gir deg muligheten til å ta medisinstudier på engelsk i utlandet.

MDIS har mange års erfaring, skolen har gjennom årene forberedt hundrevis av studenter til å klare opptaksprøver og komme inn på universitetet de har valgt. Etter å ha studert på Medical Doctors International Studies, og bestått prøven, kan denne anvendes på universiteter i Europa, USA, Canada og Australia.

Medical Doctors International Studies kombinerer et høyt nivå på undervisningen med en varm og personlig behandling av sine studenter. Skolens lærere er høyt utdannede og erfarne leger, som ikke korter ned undervisningstimene. Skolens studenter har rett til å høre på en forelesning om og om igjen, om det trengs, for å nå en dyp forståelse av området de studerer. Det er på grunn av denne dyptgående undervisningen at så mange studenter klarer opptaksprøven til sine valgte universiteter på første forsøk.

Medical Doctors hjelper deg med å nå din drøm om å jobbe innen medisin

I tillegg til at Medical Doctors International Studies er en utdanningstilbyder, er de også et informasjonskontor. De tilbyr gratis informasjonsmøter i Stockholm, som har som hensikt å gi all informasjon om deres program samt informasjon gjeldende universiteter: fordeler, baksider og skoleavgift på hvert universitet.

Medical Doctors International Studies er svenske representanter for Charles University i Tsjekkia, et universitet som mange av MDIS' studenter velger å søke på. Det medisinske fakultetet på Charles University er rangert som det 25. beste i Europa og det 130. beste i verden! Fakultetet tilbyr et 6-årig engelskspråklig program innen allmennmedisin. De første tre årene studeres i Tsjekkia, deretter har studentene mulighet til å utføre sin kliniske turnus i Norden.

Medical Doctors International Studies er til å for å gjøre din drøm om å arbeide innen medisin til virkelighet!

Vis alle utdanninger fra Medical Doctor International Studies

Kontaktinformasjon til Medical Doctor International Studies

Medical Doctor International Studies

Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

Mobil +46700361869, 00972545255177, 0097237511553
www.no.medicaldoctor.co.il


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning – Nicosia University, Kypros:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!