Vis studentum.no som: Mobil

Medisinutdanning – Kaunas University of Medicine, Litauen

Medical Doctor International Studies
Sammendrag
Heltid
5-6 år
Profesjonsstudium

Medisinutdanning – Kaunas University of Medicine, Litauen

studere medisin i litauen

Ta medisinutdanning i utlandet

Vil du studere medisin? Det finnes flere muligheter enn å ta medisinutdanning i Norge. Gjennom Medical Doctors International Studies kan du studere medisin ved Kaunas University of Medicine i Litauen.

Ta medisinutdanning på engelsk – allmennmedisin, farmasi eller odontologi

Det medisinske fakultetet ble grunnlagt i 1922 i byen Kanuas, som del et av det lokale universitetet. I 1998 ble det medisinske fakultetet selvstendig, og dermed separert fra University of Kaunas, og ble "Kaunas University of Medicine". Til daglig studerer 3200 studenter på de ulike programmene på universitetet, hvorav rundt 400 er internasjonale studenter.

Kaunas er den neststørste byen i Litauen og ligger sør i landet. Byen har hatt en fremtredende rolle i landets historie, som et viktig senter for kultur, utdanning og økonomi.

Universitetet tilbyr følgende studieprogrammer på engelsk:

  • Allmennmedisin – et 6-årig program
  • Odontologi – et 5-årig program
  • Farmasi – et 5-årig program

Opptakskrav/Søknad

Fullført videregående skole. Gode karakterer i biologi, kjemi og fysikk er en fordel, men ikke et krav.

Skriftlig prøve i kjemi, biologi og fysikk.

Studiefakta, Tittel m.m

Profesjonsstudium i medisin (6 år), Odontologi (5 år) og Farmasi (5 år)

Kostnader

Allmennmedisin: 7 000 euro per år.
Odontologi: 8 000 euro per år.
Farmasi: 5 200 euro per år.

Søknadsavgift: 350 euro.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning – Kaunas University of Medicine, Litauen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Medical Doctor International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies (MDIS) er et internasjonalt foretak som kom til Stockholm i august 2008. Det er en skole som utdanner og forbereder studenter til opptaksprøver for studier i medisin, odontologi, veterinærmedisin og farmasi, på ulike fakulteter rundt i verden. M.D. International Studies' samarbeid med fremstående medisinske fakulteter i Europa gir deg muligheten til å ta medisinstudier på engelsk i utlandet.

MDIS har mange års erfaring, skolen har gjennom årene forberedt hundrevis av studenter til å klare opptaksprøver og komme inn på universitetet de har valgt. Etter å ha studert på Medical Doctors International Studies, og bestått prøven, kan denne anvendes på universiteter i Europa, USA, Canada og Australia.

Medical Doctors International Studies kombinerer et høyt nivå på undervisningen med en varm og personlig behandling av sine studenter. Skolens lærere er høyt utdannede og erfarne leger, som ikke korter ned undervisningstimene. Skolens studenter har rett til å høre på en forelesning om og om igjen, om det trengs, for å nå en dyp forståelse av området de studerer. Det er på grunn av denne dyptgående undervisningen at så mange studenter klarer opptaksprøven til sine valgte universiteter på første forsøk.

Medical Doctors hjelper deg med å nå din drøm om å jobbe innen medisin

I tillegg til at Medical Doctors International Studies er en utdanningstilbyder, er de også et informasjonskontor. De tilbyr gratis informasjonsmøter i Stockholm, som har som hensikt å gi all informasjon om deres program samt informasjon gjeldende universiteter: fordeler, baksider og skoleavgift på hvert universitet.

Medical Doctors International Studies er svenske representanter for Charles University i Tsjekkia, et universitet som mange av MDIS' studenter velger å søke på. Det medisinske fakultetet på Charles University er rangert som det 25. beste i Europa og det 130. beste i verden! Fakultetet tilbyr et 6-årig engelskspråklig program innen allmennmedisin. De første tre årene studeres i Tsjekkia, deretter har studentene mulighet til å utføre sin kliniske turnus i Norden.

Medical Doctors International Studies er til å for å gjøre din drøm om å arbeide innen medisin til virkelighet!

Vis alle utdanninger fra Medical Doctor International Studies

Kontaktinformasjon til Medical Doctor International Studies

Medical Doctor International Studies

Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

Mobil +46700361869, 00972545255177, 0097237511553
www.medicaldoctor-studies.com


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning – Kaunas University of Medicine, Litauen:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!