Vis studentum.no som: Mobil

Medisinutdanning – Humanitas University i Milano

Medical Doctor International Studies
Sammendrag
Heltid
6 år
Profesjonsstudium

Medisinutdanning – Humanitas University i Milano

studere medisin i italia

Ta medisinutdanning på Humanitas University i Italia

Humanitas University er den største internasjonale medisinske skolen i Italia, bygget innenfor Humanitas Research Hospital – et senter som er anerkjent over hele Europa for sin fremragende standard innen helse, omsorg og avansert forskning.

Det nye Humanitas University Campus ligger i et grøntområde bare noen få skritt unna sykehuset, og dekker et område på over 20.000 kvadratmeter. Her studerer 1200 studenter med 31 ulike nasjonaliteter.

Campusen har også et sistegenerasjons simuleringssenter, studentboliger, høyteknologiske laboratorier og klasserom, internasjonal kantine og idrettsfasiliteter.

Gjennom hele søknadsprosessen blir studentene fulgt nøye opp av det flerspråklige informasjonskontoret for studenter, fra første VISUM til bosetting i Italia.

For kontakt eller mer informasjon om Medisinutdanning – Humanitas University i Milano, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

In order to be admitted to the course, you have to pass an Admissions Test. Admissions Tests are usually held twice a year all over the world (including USA, UK, Canada, Israel, Germany): in March / April for non-European students and in September for European students.

Merit -based scholarships worth up to 60.000€ each are yearly available. A large quota is reserved to non-European students.

Humanitas University also offers a Medical School Preparation Week, an intensive preparation course focused on logical and critical reasoning to help students face the admissions test and the following university degree course.

Studiefakta, Tittel m.m

Graden Humanitas Medicine and Surgery går over 6 år. 

Humanitas University er et fremragende fakultet, som blant annet kan skilte med Nobelprisvinnere, 70 professore og mer en 150 kliniske veiledere – leger som vil følge studentene nøye opp under deres kliniske praksis på sykehuset.

Graden tillater studenter å jobbe som allmennleger i EU og i andre land. Universitetet tilbyr også et spesifikt forkurs for å hjelpe studenter å klare USMLE-eksamen og kunne praktisere medisin i USA.

Kostnader

Medicine & Surgery: 20.000 EUR per year (approx. 24,800 USD)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisinutdanning – Humanitas University i Milano.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Medical Doctor International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies

Medical Doctors International Studies (MDIS) er et internasjonalt foretak som kom til Stockholm i august 2008. Det er en skole som utdanner og forbereder studenter til opptaksprøver for studier i medisin, odontologi, veterinærmedisin og farmasi, på ulike fakulteter rundt i verden. M.D. International Studies' samarbeid med fremstående medisinske fakulteter i Europa gir deg muligheten til å ta medisinstudier på engelsk i utlandet.

MDIS har mange års erfaring, skolen har gjennom årene forberedt hundrevis av studenter til å klare opptaksprøver og komme inn på universitetet de har valgt. Etter å ha studert på Medical Doctors International Studies, og bestått prøven, kan denne anvendes på universiteter i Europa, USA, Canada og Australia.

Medical Doctors International Studies kombinerer et høyt nivå på undervisningen med en varm og personlig behandling av sine studenter. Skolens lærere er høyt utdannede og erfarne leger, som ikke korter ned undervisningstimene. Skolens studenter har rett til å høre på en forelesning om og om igjen, om det trengs, for å nå en dyp forståelse av området de studerer. Det er på grunn av denne dyptgående undervisningen at så mange studenter klarer opptaksprøven til sine valgte universiteter på første forsøk.

Medical Doctors hjelper deg med å nå din drøm om å jobbe innen medisin

I tillegg til at Medical Doctors International Studies er en utdanningstilbyder, er de også et informasjonskontor. De tilbyr gratis informasjonsmøter i Stockholm, som har som hensikt å gi all informasjon om deres program samt informasjon gjeldende universiteter: fordeler, baksider og skoleavgift på hvert universitet.

Medical Doctors International Studies er svenske representanter for Charles University i Tsjekkia, et universitet som mange av MDIS' studenter velger å søke på. Det medisinske fakultetet på Charles University er rangert som det 25. beste i Europa og det 130. beste i verden! Fakultetet tilbyr et 6-årig engelskspråklig program innen allmennmedisin. De første tre årene studeres i Tsjekkia, deretter har studentene mulighet til å utføre sin kliniske turnus i Norden.

Medical Doctors International Studies er til å for å gjøre din drøm om å arbeide innen medisin til virkelighet!

Vis alle utdanninger fra Medical Doctor International Studies

Kontaktinformasjon til Medical Doctor International Studies

Medical Doctor International Studies

Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

Mobil +46700361869, 00972545255177, 0097237511553
www.medicaldoctor-studies.com Utdanningens hjemmeside


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisinutdanning – Humanitas University i Milano:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!